Gemi Satışı Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve sfbluestar tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. sfbluestar

    sfbluestar User

    Sayın adminler oyunda gemi satışı ve bot kullanımı yasak deniyor ama oyunda onlarca gemi alınıp satılıyor buna bir çözümünüz yok mu ? Şöyle birşey olabilir mi hem gemi satışlarını engellemek hemde gemi çalınmalarını engellemek için oyuna kayıtta herkesin cep telefonu bildirimi mecburi olup bu cep telefonu numarası oyuncu adına yeni fatura ibraz edilmediği sürece değiştirilemez olmalı her girişte kullanıcı adı şifre ve cep telefonuna ayrıca bir giriş şifresi gönderimi sağlanabilir. Bu cep telefonuna şifre gelmediği sürece oyuna giriş yapılmamalı,Şuanda bazı sosyal sitelerde ve alyans tslerinde hergün onlarca satılık gemi ilanları mevcut.
     
  2. Bunu yapacağına steam deki gibi , oyun içinde satış açılmalı , millet toplarını şeylerini belli bir fiyata satabilmeli ve buradan seafight kendi çapında vergi almalıdır , hem oyunda ki boşa alınmış onlarca öge yeniden oyun içi transfere sürülür hem de seafight yönetimi devamlı kazanç elde etme hakkı kazanır , hem oyuncular kazanır hem de seafight yönetimi.

    @Relax lütfen bunu gözardı etmeyin
     
  3. bu dediklerin olsa satış muhabbetini engellediğinde senin karın ne olacak yada bu konularla kafamı uğraştırmayan bnm gibi oyuncuların karı ne olacak. yada gemiler satılıyorsa birilerine sana ne zararı oluyor onu çıkaramadım.

    yani senin için ferahlasın diye ben bigpointe niye bişeyler ibraz edecem niye her girişte kod yazacam şifre yazacam ben ıphone parmak okuyucu çıktığı zaman sevindim şu kuzulkurt şifrelerden kurtuldum diye tarayıcımıza şifreyi kaydedip otomatik giriyoruz hızlı olsun diye sen kalkmış adam gemi satıyor para kazanıyor onu durduralım diyon bırak yakalanınca gemi kapanacak bizim şifreleri cep numarasını faturaları felan karıştırma uğraştırma bizi :)
     
  4. Somberlain

    Somberlain User

    Kapanır gemisi yav, zaten şüphemiz yok bot satış hemen kapatıyorlar. Bir güne kalmıyor. Yav arkadaş şaka gibisiniz ya cidden bak. Bir de yazmaya çalışıyorsun şurada. Karşı gelicek neyi var bunun be. Buyur o zaman öneride bulun da satış işinin işine gelmediğini anlayalım. Fikir bölümü yazıyor bak yukarıda, muhalefet bölümü değil.
     
  5. kardeş millet satış yapıyor bot kullanıyor banane bunlar seni nye bu kadar kasıyor. ben bize şifre mifre bulaştırmayın diyorum beni zerre ilgilendirmez kapanır kapanmaz oda beni ilgilendirmez çok sıkıntıya giriyosan sende bot kullan sende gemini sat sende kurtul bizde.

    Öneri ; her gün bot taraması yapılsın bot için
    ip lere bağlansın hesaplar sadece bir bilgisayara bir hesap bunuda yapabilirler diye umuyorum.
    sadece işyeri ve ev bilgisayarında iki hesap açmak gerekecek olmadı 1 hesap 2 ip bağlansın.

    bunları yaparsan bi nebze işe yarar ama yok faturadır yok 3 tane şifredir yok cep telefonu onayıdır o kdr bağlanmayın dert etmeyin herşeyi

    ayrıca seafight bunların önüne geçmek istese sizi bu kdr konuşturmaz artık anlayın.

    fikir önerilere cvp veremiyeceksek git supporta yaz cvp vermiyek burdan
     
    Somberlain bunu beğendi.
  6. sfbluestar

    sfbluestar User

    sen satışa niye bu kadar takıldın kaldın ben ayn zamanda gemi çalınmasına karşıda tedbir olur diye yazdım. ayrıca kurallar içerisinde gemi satışı yasak. Ve bunun uygulanmasını istiyorum oyun kuralları dışında yapılan bot kullananların tamamen kapanmasını istiyorum. Oyun açığı kullananların tamamen kapanması istiyorum. Bunda da emeğimle paramla oynadığım için en doğal hakkım
     
  7. sfbluestar

    sfbluestar User

    sen satışa niye bu kadar takıldın kaldın ben ayn zamanda gemi çalınmasına karşıda tedbir olur diye yazdım. yıllarca emek verdiğin geminin çalınmasını önlemek için tedbir alınması senide memnun etmez mi ? ayrıca kurallar içerisinde gemi satışı yasak. Ve bunun uygulanmasını istiyorum oyun kuralları dışında yapılan bot kullananların tamamen kapanmasını istiyorum. Oyun açığı kullananların tamamen kapanması istiyorum. Buda da emeğimle paramla oynadığım için en doğal hakkım
     
  8. Somberlain

    Somberlain User

    Bak önerin ne güzel, şole önerilerle gelsen kişisel muhalefet yapmasan ne güzel oluyor.
     
  9. valla yıllarca emek verdiğim geminin şifresini kmseyle paylaşmam ve bu geminin şifresini her hafta değiştiririm hesabı güvene almak bizim sorumluluğumuz ha bazıları gemiyi satmak için şifresini felan veriyo gemi çalınıyor gemisini satmak isteyen adamın başına gelir bu muhabbet oda müstehaktır yani ne diyim.
     
  10. bunu oyunun yasal hale getirmesi gerekiyor , satışlarda top vs yelken bile olabilir oyunda dönen tüm materyaller , bunları oyuncular gerçek para karşılığı satabilmeli seafight de satılan bedelden vergi alsın , oyuna liman tarzı bir yer eklenerek bu yapılablilir hem oyun yönetiminin kontrolünde olur hemde , insanlar gemide bir sürü gereksiz şeyi ortalama bir bedele satarak kendine yararlı hale getirebilir.