Deniz Haritasında Bulunan Pırıltılar Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve tanerm54 tarafından 18 Temmuz 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. tanerm54

    tanerm54 User

    Yeni başlayanlar için oyun bir yerden sonra tıkanma noktasına geliyor. Haritalarda pırıltı yok denecek kadar az. Topladıklarımızdan da çok yüksek olasılıkla vudu ve tecrübe puanı geliyor. Gemiyi geliştirmemiz için vudu ve tecrübe puanı mı yardımcı olacak yoksa mojo ve inciler mi ? Bu konu hakkında bir düzenleme yapılsın ve bizler katlayıcı paketlerini alıp pırıltı toplamaya başlayalım. Önerimin üst birimlere ulaşacağını umarak herkese iyi oyunlar diliyorum. Aynı fikirde olan arkadaşlarımın da desteklerini bekliyorum.
     
    ulkucu023 bunu beğendi.
  2. Somberlain

    Somberlain User

    Yeni haritalar katlayıcı paketinin de önüne geçti. Elimizde tek o vardı onu da aldılar. Ne düşünüyolar, ne tasarlıyolar kafalarında hiç bilmiyorum. İlla kötü laf konuşturtacaklar, onu istiyolar galiba. Mojo kasma bitti resmen ya. Bir de hiç kimsenin umrunda değil günlük güneşlik.
     
    ulkucu023 ve tanerm54 bunu beğendi.
  3. tanerm54

    tanerm54 User

    Yeni oyuncuları oyunda tutmak istiyorlar ise bu konuda bir düzenleme yapmaları şart. Eskiler inci ile mojo atıp harita yapıyorlar hatta kara bile geçiyorlar. Bizler ise ilk sadece ilk haritayı yapabiliyoruz. Ayrıca incimizi mojo atmaktan önce harcayacağımız bir çok yer var.
     
    •کëwøпτë• bunu beğendi.
  4. Somberlain

    Somberlain User

    Göz göre göre yazık ediyolar oyuna. Para vermeyelim demiyen olmadı ki. Verelim de bu nedir ? Az usulüne göre yapılması lazım şu işlerin. Oyunu oynayayım diyorum sonra aklıma geliyo pırıltı yok, ışık zaten zorla inci veriyo tabi orda patlamadan kalabilirsem, bana sıkan 600k lıklara 10 k atıyorum elitle, buyur oyna. Eskiden de oynuyoduk da keyifle. Bu nasıl oyun oldu anlamıyorum ki. Açıcak konu da kalmadı, söyleyecek bi şey de kalmadı. Hiçbir şey yapmıyolar. Şu seafightı elime vericeklerdi varya o zaman görürdünüz siz eğlenceyi. Paranızı da alırdım tabi.

    Edit: Şu hale bak günlük bonusu alayım diye girdim arkada kendi kendine donmuş oyun. Az kaldı yakında ilişiği komple kesmeye.
     
    •کëwøпτë• bunu beğendi.
  5. ben çok yazdım kimsenin umrunda değil oyun , hatta bunun için

    Oyunda ki pırıltı sayılarının azalmasından dolayı mojo nun işlevi azalmış durumda , mojo birikmiyor artık . Oyunda ki sistemlerde hazır değişmişken oyuna Mojo amirali eklenmleridir. Haritalarsn herhangi bir kactanesine mojo veren sistem gemileri eklenmelidir ve daha sonra ana Mojo gemisi ortaya çıksin . Ana gemiden de vurduğumuz kadar bizlere mojo gelsin. Bence hem Aruba kazani için hem de yeni başlayan ve devam edenler için çoğu elit parçayı biriktirmemiz açısından bu çok yerinde bir yenilik olacaktır . Yoksa 64 parcalik yengec haritasının tamamlanmasına imkan yok yeni başlayan arkadaşlar için . Ayrıca bu yeni NPC ler insanlar içinde gayet yerinde ve güzel haritada tutacak yenilik olacaktır .


    diye konu başlığı önerdim ama tık yok
     
    ulkucu023 ve Somberlain bunu beğendi.
  6. Somberlain

    Somberlain User

    Mojo için güzel fikir tabi de, pırıltı sadece mojo demek değil ne yazık ki. İnci de kazanıyorduk normallerinden 200 300 batıklardan 500 600 inci civarı geliyodu. Yani oturup pırıltı toplayarak ordan kasabilyoduk. Bunun da önüne geçildi.
     
  7. AygnYldz

    AygnYldz User

    Güncellemenin bir diğer kötü tarafı da pırıltılar oldu maalesef aynı fikirdeyim güncellemeden sonra pırıltılar azaldı eskiden katlayıcı ile beraber toplayıp mojo acabiliyorduk güncellemeden sonra sadece 500 atabildim onuda bonus haritalarından toplayarak
     
    ulkucu023 bunu beğendi.