Acı Verici Top Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve yumi tarafından 21 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yumi

    yumi User

    Sayın relax soru şu: gemimize top yerinin yarısı kadar acı verici tp yarısı kadarda devastator top koyarsak ne olacak? konular kapatıldığından yeni konu açıyorum. konuyu açan arkadaşta aynısını sormuş ve tamamen acı verici top koduğunda %50 hasar bonusu alınır cevabı aldı. ancak benim attığımda örnek var ve durum öyle değil . doğrusunu öğrenmek amacıyla konuyu açtım. konu tam olarak net değil. ben de ilk okuduğumda %50 hasar bonusunu alabilmek için ful acı verici top kullanılacağını düşünmüştüm ancak çelişkide kaldım.
    For example, if you have all Level 0 Painbringer cannons, you will get a +50 Elite Ammunition bonus,plusan additional 50% Elite Ammunition bonus percentage. This creates a total value of a +75 Elite Ammunition bonus per cannon.

    Another example: If half of your cannons are Level 0 Painbringers, and the other half are 50 Pounders, you will only receive an extra 25% Elite Ammunition bonus. This creates a total value of a +62.5 Elite Ammunition bonus per Painbringer cannon.
    Note: The Elite Ammunition bonus percentage is applied toallequipped cannons and other items, which provide an Elite Ammunition bonus. For example, a ship equipped with half Doomhammers and half Painbringers, both the Doomhammersandthe Painbringers would receive a +25% increase.
     
  2. devastator top ne?
     
  3. tahrip edici
     
  4. niye bobayaa kimse vermiyuuu :)
     
  5. yumi

    yumi User

    Buradaki dikkat çekici bir cümlede şudur:
    For example, a ship equipped with half Doomhammers and half Painbringers, both the Doomhammersandthe Painbringers would receive a +25% increase.
     

  6. yani burada diğer toplar koyuldugunda %25 daha fazla etkilidir diyebilir miyiz
     
  7. ful acı verici topun varsa ekstra %50 hasar verir, ama yoksa olduğu oranda verir, mesala yarısı acı verici yarısı balyoz ise %25 ekstra hasar verir diyor (50/2) kısaca elindeki acı toplarının yüzdesinin yarısı kadar ekstra hasar. %100 acı verici %50 ekstra hasar, %10 acı verici topun varsa ekstra %5 gibi...
     
  8. baba34_foo

    baba34_foo User

    total top 386 desek bunun 200 ü acı verici top olursa
    200*50 / 386 yani : %25,906 gülle hasar bonusu gelir.
    Gülle hasar bonusuna topun ektra hasar bonusu dahil değil.
    Örnek olarak havai için hasar 75 yani alınacak ekstra bonus : 75/100*25,906 : 19,43 bonus

    200 acı verici + 186 balyoz 4 düşünürsek hesap

    (75 + 135) * 186 : 39060
    (75 + 37,5 + 50) * 200 : 32500

    (39060 + 32500) / 386 : 185,388 Gülle hasarı.
     
  9. Selam,

    Cevabınız için teşekkürler. @baba34_foo

    Saygılarımla.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  10. K~L~A~U~S

    K~L~A~U~S User

  11. sagitta03

    sagitta03 User

    Sen bekle daha gormediler mesajini,simdi gorup hemen kilit koyacaklar seni hic tatmin etmeyen bir cevap yazarak..Tartismaya acik cevaplar yazip yazip kilitliyorlar,insanin aklinda daha cok soru kaliyor cevaplanacagina..Hele supportta adama yaziyorum,mail ile cevap atiyor sacma sapan seyler,cevap yazacagim yazma hakki yok.. Yine support kismindan hayde su adama diye mesaj atiyorum kilitleme sorumu mailden sorayim yaziyorum sonuna,yine kilitliyor..Ben musteri iken benimle en cok ilgilenmesi gereken sahis cocuk gibi trip yapiyor,iste musteriyi bosver bedavadan full gemimizi yuzdurelim ohh keyif iyi..Bi de bizde oyuncuyuz muhabbeti var,iyi de biz musteriyiz sen calisansin para vermiyorsun benim gibi..Esit sartlar yok yani.. Neler gorduk artik sasmiyoruz seafighta :)

    Bana da ban gelir simdi dogru bisi yazdim diye haha
     
  12. Selam,

    Teşekkür ettiğim arkadaş uğraşmış ve güzel bir şekilde uzun uzun cevaplamaya calışmış. Konu ile alakalı bütün bilgileri geçmiş konularda sizler ile paylaştım arkadaşlar. Top hakkında linkleride size atmıştım.
    Oyun yapımcıları bizimle teknik detayları paylaşmamaktadır. Hesaplamaları net olarak bilemediğimiz için bu konuda kesin olarak bir cevap vermemiz mümkün değildir. Yalnızca bize verilen bilgiler doğrultusunda sizlere cevap verebiliyoruz.

    @sagitta03 Konulara kilit vurma ile alakalı, size elimde olan bilgileri verdiğime inandığım an konuları kilitliyorum. Buda bizim işimizin bir prensibi. Daha fazla konu açsanızda cevap değişmeyeceği için konular kilitlenir. Yalan bilgi verip , bilgi kirliliği yapamayız. Supporttan size gelen cevapların saçma olduğunu belirtiyorsunuz. Kime göre ? size göre. Herkez işini en iyi şekilde yapmaya calışıyor. Haksızlık yapıyorsunuz. Bu arada bizler çalışan değil, sizler gibi oyunu oynayıp ayrıca gönüllü hizmet verenleriz.;)

    Saygılarımla.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.