Şifre Değiştirme Sorunu

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve langa61. tarafından 2 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. langa61.

    langa61. User

    Merhaba , kullancı hesabımı güvene almak için şifre değiştirmeye çalışıyorum fakat e postaya ileti gelmiyor supporta yazdım bana şu aşağıdaki adımları izlememi söyledi fakat ben bunları bulamadım detaylı bir şekilde bana yardımcı olacak arkadaşlar var mı ?


    • HOTMAIL:
    Oturum açtıktan sonra Seçenekler bölümünden "diğer seçenekler" bölümünü seçiniz.

    Açılan sayfadan "Güvenli ve engellenen gönderenler" tıklayınız. Açılan sayfadan "Güvenli gönderenler" tıklayınız. Aşağıda belirtilen mail adreslerini sırasıyla Güvenli olarak ekleyiniz.

    Aynı sayfadan "Güvenli posta listeleri" tıklayıp aynı işlemleri tekrarlayınız.
     
  2. Gmail mi kullanıyon hotmil mi sanırım hotmail kullanıyorsun ki bunu yollamış bu arada bunu paylaşmak yasak diye biliyorum
    Hotmail kullanıyorsan ordaki adımları izle gmailsa gereksiz Spam kutusuna bak
     
  3. Noddegamra

    Noddegamra Guest

    Merhaba,

    Cevabınız için teşekkürler. Destek(support) ekibimiz ile aranızda geçen görüşmeleri paylaşmanız yasaklanma sebebidir. Ayrıca sorununuza hakkında lütfen burayı inceleyiniz. Bazen servis sağlayıcınızdan dolayı gecikmeler yaşanabilmektedir. Bir süre bekledikten sonra tekrar deneyebilirsiniz.

    İyi oyunlar, iyi forumlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.