Türk Tasarımları Hakkında

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve ⚔️Č¡ηŚ⚔️ tarafından 1 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BU TASARIM OYUNA GETİRİLSİN Mİ?

  1. EVET

  2. HAYIR

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Merhabalar sayın bigpoint ve seafight oyuncuları bugüne kadar türk tasarımları yapıldı. aldık ama bu tasarımların hiç biri oyuncular tarafından tutulmuyor ve kullanılmıyor bu konu hakkında SEAFİGHT yetkililerinin ilgilanmesini istedigim için bu konuyu açmış bulunmaktayım. şimdiye kadar türklere özel yapılan tasarımlar [​IMG] [​IMG] [​IMG] bunlardır.
    benim düşüncem böyle bir tasarım yapılsa daha iyi olup tüm herkezin kullanıcagını düşünüyorum.
    Tasarım resmi : [​IMG] bu tasarım için bir oylama açacagım Arkadaşlarımda oylama ile verilen kararda çogunluk olarak istenirse yetkililer tarafından lütfen desteklenip gereken yere iletilmesini istemekteyim. ÖNEMLİ: Tasarım 3 boyutlu degil. 2 boyutlu çıkartılmasını özellikle belirmek istedim. çünkü Düz giden gemiler biz oyuncular tarafından istenmemektedir ve kullanılmamaktadır. DÜZ giden gemilere artık bir son verilmelidir.
     
    *_*ИİL●APO*_* ve muzaffer205 bunu beğendi.
  2. tasarımlar gözükmüyor.
     
  3. üstüne gelip sag tık yeni sekmede aç yaparak görebilirsin.
     
  4. [​IMG]
    Şu her detayına kadar harika çizilmiş muhteşem ötesi tasarım varken,

    [​IMG]
    sen bu saçmasapan tarih öncesi gibi görünen tasarımı istiyorsan ne diyelim..
     
    Son düzenlenen: 1 Haziran 2018
  5. çAğRı

    çAğRı User

    @_ђрφттεѓ_§к® zevler ve renkler tartısılmaz. kımsenın görüşünü küçük göremezsin. arkadaşımız bır istekte bulunmus buna siz karar vermiyorsunuz
     
  6. çAğRı

    çAğRı User

    adamın fıkrını kucumseyıp yorum yapamaz. her kişinin yorumu aynı derecede etkılıdır.
     
  7. Bence gayet guzel bir oneride bulunmus arkadas biz oyunlar eski tasarimlari daha cok seviyoruz yeni tasarimlar berbat otesi
     
    -≈GAZİ≈- bunu beğendi.
  8. adam :D fıkrını sunmuş ama admınler getırmezler bu tasarımı şahsen herkes kullanır cunku cok guzel :D cok iyi hpcim forum gorewlıysen adamın fıkrıne saygı duy ve yetkılere ilet kucumsemene hakkın yok
     
  9. İyi o istekte bulunmus ben de bulunmadim.

    Sizin acinizdan da problem yok dolayisiyla..
     
  10. hp insanların düşüncelerine saygı duymalısın
     
  11. öncelikle merhaba HP kalyon tasarımı çok büyük ve iri fiyat olarak zamanında cıktı tasarıma göre yüksekti bence. benim koydugum tasarım emin ol hem türk tasarımı olarak daha güzel ve hoş tabiki fikrine saygı duduyorum ama kalyon tasarımını hiç kullandın mı bunu merak ediyorum :) galiba başkasında gördün hoşuna gitti :) ama en fazla 2 gün kullanıcagın bir tasarım şuanki türk tasarımları bu koydugum tasarım oyuna egerki ekte edilirsen sen kullanmasan bile emin ol yabancı oyuncular tasafından bile kullanılır buda biz türkler olarak onur ve gurur vericidir bence saygılar.
     
    çAğRı ve NePs bunu beğendi.
  12. Sana da merhaba, kullanma ihtimaliniz olmayan tasarımlar dahil belki de bütün tasarımları orda burda şurda kullandım cins.

    Ha bir de şu var, bizim millet der der ama asla sözünde durmaz. 10 yıldır bu forumdayım 10 yıl önce hiç türk tasarımı yokken de türk tasarımı istiyorlardı amanın da aman siz türk tasarımı yapın yok bu haçlı tasarımlardan bıktık yok alman tasarımı yok bilmem ne siz türk yapın parası ne olursa olsun alcaz biz onu kullancaz da vs vs, kaç tane türk tasarımı yapıldı hiçbiri kullanılmadı oyuncular tarafından. Bu tasarım gelsin 1-2 ay kullanılır yine depoya gönderilir.
     
  13. çAğRı

    çAğRı User

    nusret tasarımı ücretsiz verilse etkinlikte vs. birçok oyuncunum severek kullanacağını düşünüyorum. ben kullanırım.
     
  14. elimizde türk tasarımı olsa kullanırız ama bende hiç yok.
     
  15. [​IMG]
    Onlar değilde uçurtma çok güzel ama kaba sevenler için Osmanlı kalyon daha iyi
     
  16. [​IMG]
    3 Türk tasarımından en kötüsü bence bu ama bu nusret tasarımı bile konuyu açan arkadaşın bahsettiği şu tasarımdan bile güzel

    [​IMG] Allah aşkına bu nedir ? yetkili özel tasarımını kırmızıya boyayıp ayyıldız çizilmiş yani şunu beğenip uçurma veya kalyonu beğenmemek zevk ve renk işinden farklı bir konu oluyor gerçekten.
     
    NightWish66 bunu beğendi.
  17. ozican2525

    ozican2525 User

    Uçurma üstüne türk tasarımı tanımam şahsen.Hem küçük hemde güzel ve üstüne çalışılmış bir tasarımdır.Benim oyundan uzak olduğum zamanda çıkarılmış bir tasarım.Şuan gelirse gözüm kapalı alıcağım bir tasarımdır.
     
    Son düzenlenen: 3 Haziran 2018
  18. herkesi takma kardeş boşver
    seafight a çalışanlar var burda :))

    ayrıca uçurma tasarımını zamanında ben 1 TL ye almıştım
    bunuda belirteyim.
     
  19. sonunda beni anlayan biri, göz var izan var yani..
     
  20. çAğRı

    çAğRı User

    hp. arkadaş ön tasarım bi görsel paylaşmış. seafight ekibi bunu birebir kopyalayıp uygulamayacaktır. Nasıl ki buradaki her konu birebir uygulanmıyor düzenlenip uygulanıyorsa bu da öyle olacaktır.