Ödeme Bayrağı Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve .〤CÝPRÙŠ〤. tarafından 30 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mehaba,

    Az önce açığım konuya alakasızca bir cevap vermişsiniz sanki yazdığımı hiç okumamış gibi.Şu şekilde:
    ''Merhaba,

    Hesabınız ile ilgili soru ve sorunlarınız için destek(support) ekibimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Forum üzerinden hesabınızı inceleyip herhangi bir işlem yapamıyoruz.

    İyi oyunlar, iyi forumlar.''

    Benim sorduğum soru hesabımla alakalı değildi geneldi. KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ'ni hangi bayrak ve ödeme altında konumlandırıyorsunuz diye. Hesabımı inceleyecek bir durum da yok benim yazdığım mesajda bunu nasıl anladınız. Sorunuma support cevap vermiyor bilmiyorlarmış,bazen de kopayala yapıştır yapılmış ayni mesaj geliyor, belli ki burda birtek bilgili Bigpatron var o yüzden burdan ona soruyorum. Lütfen konuyu düzgün okuyup anlamadan kapatmayın hatta hiç kapatmayın daha önce başına bu olay gelen Kıbrıslı bir arkadaş çıkıp cevaplarsa sevinirim.
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  2. ArmageddoN

    ArmageddoN Guest

    Merhaba,

    Bigpatron sadece foruma bakmıyor aynı zamanda destek ekibine attığınız biletlere de bakıyor. Biz forum üzerinden her konuya çözüm bulamıyoruz genellikle hesap vb. sorunları destek ekibine yönlendiriyoruz. Sorduğunuz soru hakkında bir bilgimiz yok bunu öğrenebileceğiniz yer destek ekibidir o yüzden sizi destek ekibine yönlendirdik. Bu arada yazdığınız her mesajı kelimesi kelimesine okuyoruz. Bu tarz bir soru işareti aklınızda kalmasın. Anlayış göstereceğinizi umut ediyoruz.

    Saygılarımla
    İyi oyunlar, iyi forumlar.
     
  3. VPN içerikli program kullanan pc lerden oyuna girdiğinizde yada harcama yaptığınızda payment bayrağınız değişebilmektedir. bu konuyu support ile çözebilirsiniz başka yolu yok. lakin bir kaç kez değişiklik olursa hesabınız ayrıntılı incelenecektir. inşallah hesap paylaşımından yada IP çakışması ile karşılaşmazsınız.
     
  4. GEZEGEN*TR

    GEZEGEN*TR User

    Supporta tekrar mesaj yazın Sizden ikametgah ve kimlik resminizi isteyecekler Aynı sorunu bende yaşadım kısa sürede çözüme kavuştu. İyi oyunlar iyi forumlar
     
  5. Merhaba,

    Sizin yetkinizin ve bazı teknik konuların farklı departmanlar tarafından bilgi sahibi olunup çözülebilindiğinin farkındayım lakin supporta son 5 mesaj atışımda hep ayni kopyala yapıştır cevap geldi alta bende kopyala yapıştır yapıyorum çünkü pek de özel bir mesaj değil anlaşılaileceği gibi.
    ''Desteğe yönelttiğin soru için çok teşekkürler.

    Kimlik belgenizi (ön ve arka yüz) ve adınıza düzenlenmiş bir fatura örneğini yollayabilir misiniz?

    Bu evraklar olmadan muhasebe ödeme mağazası değişikliği isteklerini işleme almamaktadır.

    Unutmayınız ki bu işlem sadece bir kez yapılabilmektedir. Belgeleriniz merkez ekibimizce incelenecektir. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra değiştirilip değiştirilmeyeceğine dair karar verilecektir. Olumlu bir sonuç çıktığı taktirde değiştirilecektir.''

    Ben soruyorum Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oyunda bayrağı veya ödeme seçeneği olan bir ülke değil ben KKTC kimlik bilgimi ve fatura bilgimi atarsam beni hangi ülke altında yeniden yerleştirecekler bileyim ki ona göre bu işlemi yapayım sonuçta sadece bir kez yapılabilmektedir diyor, bir şey değişmeyecekse ben Türkiye'ye gittiğim zaman oradan ikametgah alıp yollayacam hakkımın yanmasını istemiyorum diyorum yine kopyala yapıştır ayni cevabı atıyorlar.

    Kısaca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimliğimle beni hangi ödeme bayrağı altına atacaklar bunu bilmek istiyorum.
     
  6. Sen zaten Tl imişsin £ olmuşsun tekrar ikametgah ettiğin yeri KKTC yollarsan TL olursun çünkü bulunduğun yer TL üzerinden işlev görüyor ama mod arkadaşlar bu soruyu yanıtlaması problem çünkü yanılabilir.
    Bence bildiğin bir soru bu sormana gerek bile yokmuş.
    Bide benim bildiğim vpn vs kullanmazsan bir süre sonra düzeliyor ama bu değiştimi tam bilgim yok.
     
  7. Tek şansım olduğunu söyledikleri için çekiniyorum acaba yapmazlarsa diye.
    Artık nolursa olsun usandım bugun ikametgah ve kimlik bilgilerni supporta gönderecem cevaba göre bu konuya yazarım mod arkadaşlar kapatmazsanız en azından başka ayni durumda biri olursa burdan bilgi sahibi olsun...

    Ayrıca NightWish66 kardeşim vpn filan hiç kullanmadım tüm serverlerimde TR bayrağı var birtek TR1 de başka bayrak oldu değiştiği gün de son ödemeyi işbankası maestro kartıyla yapmıştım sonra paket almak için girdim ne bayrak var ne maestroyla ödeme seçeneği almanya bayrağıyla o da gitmiş...
     
  8. Vpn kullanan bir tarayıcı kullanırken alışveriş yapmışsın
    Bu arada kardeşin değilim.
     
  9. Noddegamra

    Noddegamra Guest

    Merhaba,

    Tartışmaya sebebiyet verebilecek ve konu dışı mesajlar taşındı. Destek(support) ekibi ile aranızda geçen görüşmeleri paylaşmak forumdan yasaklanma sebebidir. Ayrıca daha önce de belirttiğimiz gibi bu konuda bilgi sahibi olabilecek ve sizleri bilgilendirebilecek birim destek(support) ekibidir. Lütfen destek(support) ekibimiz ile iletişime geçiniz.

    İyi oyunlar, iyi forumlar.
     
    NightWish66 bunu beğendi.
  10. Merhaba,

    Burdan daha sonra bazı arkadaşların işine yarayabileceği için yazıyorum,gönderdiğim KKTC kimlik kartı ve ikmetgahıyla ödeme bayrağımı TC yapıldı. Konuyla ilgilenen arkadaşlara da görevlerilere teşekkür ederim.

    Sevgiler...
     
  11. Selam,

    Sorununuz çözüme kavuştuğu için, konuyu kilitliyorum.

    Saygılarımla.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.