Yapımcıya Sorun

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 14 May 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Muhtemelen olacak şeyi söylüyeyim ben size miçolar yeteneklerde gelecek gibi birşey denmiş. Yetenekte top atış süresi getirecekler o da inciyle değil sadece taç ile geliştirilebilecek ve çok yüksek rakamlar olacak öderme kısmına da zamanla inci yerine taç paketleri getirecekler ve seafight biraz daha güdecek koyunlarını.

    Ha bana ne olması gerektiğini söylerseniz yıllardır oyunun alışılagelmiş temel etkenlerinden yapı taşlarından olan birşeyi değil şimdi oyundan kaldırmak aksine diğer subaylar gibi sınırsız hale getirilmeli normal halde. Şahsen oyunu neden oynuyorsunuz bu kadar şikayet ediyorsunuzda madem derseniz benim oynama sebebim farm yapamyı sevdiğim için ışıkta ılşık gemisiyim zaten elimden bu alınsa 1 saniye durmam direk bırakırımn oyunu çünkü bu oyunu single değilde multi oynamaya bir gram lüzum yok verilen zamana değmez.

    Ve son oalrak hem miço hakkındaki görüşlerimi yazarken bir yandan da eleştirdiğim için hem uyarı alıcam hem de mesajımı silecekelr çünkü diğer üyeler görmemeli bunu seafıghtın aleyhine bır eleştiri çünkü en azından uamrım miço hakkındaki konuştuğum kısımları da silmezler tabi bu oyunda da yönetiminde de gelişiminde de ödemesinde de BİR GRAM ADALET ve BİRAZCIK OYUNCUYU DÜŞÜNÜRLÜK YOK !
     
  2. ozican2525

    ozican2525 User

    Benim merak ettiğim şu oyuncu sayısı zaten şu zamana kadar azdı ama şuan çok ciddi bir düşüş var.Haritalar bomboş baskınlar bomboş oyunda olan gemilerin %90'ı bot.Bu yıkımı nasıl durdurmayı planlıyorlar nasıl bir çözüm önericekler.
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  3. çözüm felan yok baksanıza biri çıkıp demiyorki şöyle olcak oynu bırakın altan oyncu gelmesin zaten oyun paraya döndü paramızlada rezil olmak böyle birşey galiba
     
  4. ozican2525

    ozican2525 User

    Bir hata yaptık miçoyu erken kaldırdık, tekrar oyuna geri getiriyoruz diye açıklama yapılıyor.Daha sonra bakıyoruzki bizden aldıkları nabız ile iyi kar yaparız diye düşünüp 14 gün karaborsaya, 14 gün yağmacı ödülüne koyuyorsunuz.Birazcık olsun kar düşünmeden olması gereken gibi 30 gün miço koymak bu kadar zor mu acaba ?
     
    .[FIRAT]. bunu beğendi.
  5. ΛŁΞЯК

    ΛŁΞЯК User

    Miçonun tek avantajı %40 tamir, bence o kadar ince etmez, olmasın daha iyi,
     
  6. ozican2525

    ozican2525 User

    %40 tamir değil yanlışınız var atış hızını %40 arttırmakta.Ayrıca karaborsadan 10 k inciye 14 gün alabilirsiniz.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.