Admiral Gemilerinin Haritada Ortaya Çıkma Duyurusu Hakkında

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ArmageddoN tarafından 21 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Admiral gemilerinin hangi haritada ortaya çıktığı duyurulmalı mı?

Anketin kapanma tarihi 30 Nisan 2018.
  1. Evet, duyurulmalı.

    oy sayısı 122
    74,8%
  2. Hayır, duyurulmamalı.

    oy sayısı 41
    25,2%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ArmageddoN

    ArmageddoN Guest

    Selam Korsanlar,

    Son zamanlarda Admiral gemilerinin haritada ortaya çıkma duyuruları hakkında bir tartışma gerçekleştirdik. Bazıları, nerede ortaya çıktıklarını bilmek güzel dedi. Bazıları da, tüm çabalarla çıkarttıktan sonra Admiral'e sıkmak için gelen diğer oyuncuları görmek biraz can sıkıcı olduğunu söyledi. Bu farklı görüşlere göre oyuncularımızın çoğunluğunun bunu nasıl düşündüklerini öğrenmek için oyuncularımız arasında genel bir anket başlattık. Sizde tercihinizi anketimizde belirtirseniz seviniriz.

    Seafight Ekibiniz
     
    ForumMaster bunu beğendi.
  2. Duyurmaya gerek yok.Neden yok çünkü gerek alyans olarak gerek filo olarak etkinliklerde kordine halde kasılıyoruz ve bu yüzden filoda olmak daha iyi geliyor ama diğer türlü tek başına takılan adam da karlı çıkıyor yani ne anlamı kaldı bizim bir filoya üye olmamızın filonun avantajlarından biri daha duyurularak kaybediliyor.
     
  3. evet duyurulmalı intikam 2 den ferman alacam 3 ay oldu hala alamadım.
     
  4. bence de duyurulmalı 23 lvl sınavını 3 günde zor yapabildim. habire şöhret kesiyorum intikam başka yerlere atıyor ve ekranda yazmıyor. bu da benim gibi oyuncularda stres yapıyor.
     
  5. Hayır, duyurulmamalı.
     
  6. ozican2525

    ozican2525 User

    Kesinlikle duyurulmamalı.Ben bir sistem için 500 sistem kesiyorum ama çıkardığımda bir anda 50 kişi sisteme geliyor buda haliyle can sıkıcı bir durum ortaya çıkarıyor.
     
  7. biri sabote etmiş konuyu hadi hayırlısı :)
     
  8. Yağmalamak zaten korsanların doğasına uygun bir eylem. Oyunu hikayesine uydurmak açısından "Evet, duyurulmalı."
    Öte yandan "Hep ben kestim, başkası gelip asıl sisteme vurdu." diyenlerin sayısı çoksa ve bu arkadaşları mağdur etmemek istiyorsanız, harita belirtilmemek şartıyla da bir duyuru gösterebilirsiniz ekranda. Böylece, saatlerce ne zaman, nerede çıkacağını bilmeden admiral için sistem kesen arkadaşların da zaman kavramına saygı göstermiş olursunuz.
     
  9. ben 500 sistemi keseyim başka haritaya atsın. ekranda yazmasın ben habire kesmeye devam edeyim. nasıl olacak o iş. sistem hangi haritalarda var ise o haritalarda gözüksün. örneğin; söhret 2 nin olduğu haritaların hepsinde intikam 2 atınca görünsün.
     
  10. NePs

    NePs User

    şöyle bir sistem olabilir, şöhret kesince intikam gemisi çıkıyor. sadece şöhret kesenlere bildirim gitsin :D
     
  11. Merhabalar, Bence de duyurulmaması lazım kim admiral için emek harcıyorsa o ulaşsın admirale.Ben zaman ayırıp 500 renown vurmaya çalışıyorum adam sadece duyurusunu görüp görevi olmadığı halde inci ve taç için gelip benden alıyor admirali.Bu konu hakkında bir anket ve bu anketin yetkililer tarafından açılması çok hoş.Umarım anketlerinizin devamı gelir.İyi çalışmalar.
     
    ArmageddoN bunu beğendi.
  12. Lina

    Lina User

    Ben 30 level üstü değilim şöhretde kesmiyorum beni etkilemediği için duyurulsun mümkünse chat ekranından yazılsın. 15.haritaya inip gemileri kesmek kolay şimdi yukarda yiyin birbirinizi.
     
    DevilHunteR ve çAğRı bunu beğendi.
  13. Ben duyurulmaması gerektiğini düşünüyorum.
     
  14. yayın herkese yapılmasa da sistemi kesenlere duyurulsa ve en çok hangi haritada kesildiyse orada çıksa daha makul olacak.

    Benim yaşadığım sorun olarak da intikam çıkarmak için 50 tane şöhret kesiyoruz ama levelimizin yetmediği yerlerde çıkıyor. Ben şahsım adına 5 gündür görev peşinde koşuyorum oyunda olduğum zaten 2-3 saatlik bir süre var bunda da harita dışına atıyor olması makul değil. Zaten sistemin darbe puanı 10m 10-15 kişi peşinde koşunca ancak 1m darbe vurabiliyorum bazen bu sayıyada erişemiyorum. taç biriktirmek için zaten 15 gün zaman harcadım sınavı yapmak içinde 1 hafta. Sadece 1 level atlamak için bu süre çok uzun değil mi?
     
    Son düzenlenen: 23 Nisan 2018
  15. Admiral sistemler duyurulmalımı : evet duyurulmalı . zaten her haritada her alyansın bir gözcüsü var veya gören chatten yazıyor bu nedenle duruyurulmasada bir çok oyuncu admirale zaten ulaşıyor . bunun yerine admirallerin canını yüksltelimmi diye sorsaydınız daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
     
  16. çAğRı

    çAğRı User

    admirallerin çıkması için kesilen npc sayısı çok yüksek. haliyle kimse tek başına elini taşın altına koymak istemiyor. haklıda.. 500 gemi kesicez. rakip sırf biz sınav yapmayalım diye npcye gelecektir. sınavı olan dost ya da rakip oyuncular da npcye gelecek. olması gereken admirallerin çıkması için kesilen npc sayısı 200e düşürülmeli. Admiral hangi npc kesilince atıyorsa o haritalarda duyurulmalı
     
  17. yumi

    yumi User

    harita bildirilmeden bildirim gelebilir. ve en son kesenin yanına çıkması mantıklı.
     
  18. NPC sayısı bence uygun. Ben çıkınca duyurulmamasından taraftarıyım hangi haritaya atıyorsa şuanda bildirim gelmiyor.23/1 de iken 23/1 e intikam atsa yazmıyor üstte. Sadece o haritadakilerine bildirim gelirse daha adil olur.
     
  19. *MV1*

    *MV1* User

    bende duyurulmaması taraftarıyım , Ama sistem en cok hangı harıtada kesıldıyse o harıtaya atılsın duyurulacaksada sadece o harıdakılere duyurulsun, böylece herkes benım harıtamda cıksın dıye daha cok kesecektır.
     
    •کëwøпτë• ve çAğRı bunu beğendi.
  20. ADMİN 2 kişiye duyurulmalıdır.


    1) EN Son NPC yi kesen

    2)En çok NPC yi kesen

    veya

    3) O haritadakilere
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.