Güncelleme - Dünya Haritasının Yeniden Düzenlenmesi

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 26 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. çok kötü olmuş bence hemen eski haline getirilmeli
     
  2. Merhaba @Bigpatron ;

    Sizler Seafight Ekibi olarak oyuna yenilikler ve güncellemeler getirip oyunu daha güncel ve zevkli hale getirmek için çabalar gösteriyorsunuz. Öncelikle bu azminiz ve kalite anlayışınız için size ve ekibinize şahsım adına teşekkür ederim.

    Yeni yapılan güncelleme hk. bende bir kaç yorum yapmak isterim;

    1-) Oyuna yeni başlayacak adaylar ve güçsüz gemiler için bu güncelleme çok anlamsız oldu.
    2-) Haritaların nerede olduğuna alışmak hiçte sandığınız kadar kolay olmuyor. Harita değişmek için ışınlanmak gerekiyor.
    3-) Seafight' ı biz; red corsar' ıyla, rat pack' ıyla, tiamat' ıyla, los amistadores' iyle, santa lucia'sıyla, esmeralda' sıyla sevdik. Oyunda yapılan güncellemeyle npc sistem gemilerinin isimleri de değişti.
    4-) Güncellemeyle birlikte oyuna ciddi manada ağırlık gelmekte. Haritada tek olduğumuz zaman fazla kasmıyor. Etkinlik gemisi vururken veya filo-alyans savaşı yaparken oyun harikulake kasmakta.
    5-) Yeni Dünya Haritası' nın boyutu da çok büyük. Ekranı kaplıyor. Eski haritamız daha güzeldi. Ufak yer kaplamaktaydı.
    6-) Saymaya kalksam sayfalar yetmez :) Yanlış anlamayın oyunu severek oynuyoruz fakat bu güncelleme bizi yaşlandırır, yıpratır...oyundan soğutur.

    Genel olarak yeni yapılan güncellemeyi beğenmedim.

    Saygılarımla.
     
    ~尺AYMOND~[C☆] ve -45hsn45- bunu beğendi.
  3. halat

    halat User

    1/1 de titan yıkıcı yıktı geçti yeni başlıyacaktım vazgeçtim daha 1.1 de böyle adaletsizce uygulama varsa dahasını bilemek istemiyorum güvenli haritada günlük hediye alır ve X basar giderim gelişmek imkansızdan da ötede bu oyunda.
     
  4. 2 avrattan hayır gelmez dedikleri bu olsa gerek
     
  5. SELAM,
    Güvenli liman dan alınan ve bir türlü yapılamayan görev hakkın da ne değişti ve bizler o görev de takılıp kaldık. Görev ise KARKİNOS adlı npc yi ele geçirme görevi lakin bu karkinos 1 ( BİR ) haritasında olduğundan ora da ne ele geçir me nede rakiplere sıkılıyoır.
    Tarafınızca bu hatanın, gerekli mercilere iletilmesini rica ediyoruz.
     
  6. 28 27 21 haritalarının altı neden bomboş onu anlamadık sayıların karışık şekilde olması bir anlamsız gibi 2008 den beri su oyunun içindeyim herseye tmm dedim ama bu dünya haritasının amacını bir türlü anlayamadık kısaca verimsiz bir planlama oyuncular elbet alışır lakin yeni başlayanlar bu oyunun eski lezzetini hiçbir zaman öğrenemeyecekler hayatın bile sonu var bilmem anlatabildimmi...
     
  7. janberk

    janberk User

    Bindiği dalı kesmek bu olsa gerek. Seafight resmen bindiği dalı kesiyor şu anda .
     
    TCKaptan ve Sessiz bunu beğendi.
  8. Oyun programcıları bir şey yaptım dedi.Biz de bu duruma uyacağız.Ancak online süremiz azalacağı aşikar.
     
  9. Yasir2358

    Yasir2358 User

    haritalar ve yerleri bence çok berbat olmuş sıralı şekilde olması daha iyi idi..
     
    Sessiz bunu beğendi.
  10. eskiyi istiyoruz çok kötü böyle. haritalara alışamayız çünkü oynuyamıyoruz heryer liman
     
  11. o kadar kişi eskiye dönsün istiyor şu kadar insanın lafı dinlenmiyecekse diyin şimdiden sonra alın oyununuzu kendiniz oynayın
     
    Sessiz bunu beğendi.
  12. bu oyununda dark orbit gibi unutulmasını istemiyorum oyun eski haline gelsin
     
    Sessiz bunu beğendi.
  13. Yetkililere sesleniyorum lütfen ama lütfen oyunu eski haline çevirin.2008 den beri oynuyorum bu güncelleme gerçekten Seafight tarihinin en kötü ve saçma güncellemesi oldu.Sevdiğim dostlarım oyunu bıraktı bende bırakma aşamasına geldim bu güncelleme yeterince bozulan orjinalliği iyice bozdu mahvetti.Biz eski Seafight'ı istedikçe siz yeni ve oyunu saçma bir hale getiren güncellemeler sunuyorsunuz yapmayın böyle giderseniz oyunda 1 kişi kalmayacak ve Seafight miladı dolmuş diğer oyunlar gibi mazide kalacak bunun sorumlusu sizler olacaksınız.
     
    Sessiz bunu beğendi.
  14. adalı

    adalı User

    Şahsen bu güncellemeyi hiç beğenmedim ve eminim ki bu güncelleme çok oyuncu kaybettirecek Seafight'a.En kısa zamanda eski oyuna dönülmesi fikrindeyim.Şuan içinde bulunduğum alyansta oyunu bırakanlar oldu ve arkası kesilmeyecek gibi duruyor.
     
    Sessiz bunu beğendi.
  15. bu güncelleme bu oyunun sonu olur
     
    Sessiz bunu beğendi.
  16. oyunu bıraktım ve herkese tavsiye ederim. oyuncu düşüncelerini zerre düşünmeyen bir firmaya 1 dk bile ayırılmamalı.
     
    Sessiz bunu beğendi.
  17. codestek07

    codestek07 User

    Eski seafightı istiyoruz eskiyi e s k i y i ''eskiyi'' ...
     
  18. Sessiz

    Sessiz User

    Bencede kardeşim çok haklısın
     
  19. belalim

    belalim User

    bence tam bir saçmalık oyuna yeni başlayacak insanların 1/1 de rahatça gezip kasılmasına bile olanak kalmıyor oyunu tam bir rezalete dönderdiniz pırıltılar düşürülmüş 1/1 haritası eskiden kimse kimseye dalamıyordu yeni oyuna başlayan insanlar en azından orda kendilerince rahat gelişebiliyordu bu arada sayın bigpatron oyunda bot kullanıp gelişen insanlar mevcut ellerimde ss ler var araştırılırsa botlu oldukları ortaya çıkacak ben bu oyuna emek ve para harcıyorum ama çıkıp adam hiç bir emek harcamadan botla 2 m 3 m inci kasıyor durum böyleyken nasıl bir adaletten bahs edecez söylermisiniz ya botu resmen yasal yapın yada kullananlara ban atın
     
    YalıçapkınI bunu beğendi.
  20. bu oyunu oynanmaz hale getirmek için hep daha fazla hep daha fazla diyen paralı arkadaşlar ne oldu para yatırmak çözüm oldumu? oyunun hızına yetişebiliyormusunuz ?siz harcadıkça yenilediler sonuç kastıgınız incilerin tadı kaldımı? tasarım almak zaten anlamsız üstelik bu kadar para harcayıp oyundan zevk almak yerine birde özelde zaman harcamak nedenli akıl işi onuda bilmiyorum!! oyundaki 9. yılım fakat gemimde yapmış oldugum bütün kale yetenek top vs ne varsa alınsa ve oyun tekrar eski haline ilk haline döndürülse oyundan kazandıklarımla oynarım batar çıkarım korsanlık oyunu paralı oyun oynayanlar harcadıklarınızla kalırsınız sizide böyle hesaba katmadan istediklerini yaparlar çünkü siz alışkınsınız para yatırmaya dayanamazsınız para yatırmadan oynayamazsınız.küsmeyede gerek yok bir etkinlik yaparlar kasarsınız 40-50 mil inci ne yapacaksanız artık inciyi zaten etkinlikde olmasa haritalarda kimse kimseyi görmüyor ne anlamı kaldıki seafight'in? yok ışık yok behomont yok bilmem hangi haritalar oyundaki normal haritalar dışında hiçbir harita olmamalı paralı ögeler kaldırılmalı ozaman oyunun tadı ve anlamı olur.