Güncelleme - Dünya Haritasının Yeniden Düzenlenmesi

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 26 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Selam Korsanlar

    Yeni güncelleme hakkında düşüncelerinizi bizlere buradan iletebilirsiniz.

    Seafight Ekibiniz.
     
  2. Dünya haritası çok kötü olmuş değiştirilmeli
     
    nedensiz43 ve janberk bunu beğendi.
  3. Beta serverda Karaborsa çalışmıyor, zaten çalışsa bile bir gemiyi baştan yapmak 3-4 saat sürüyor.
    Bunun yerine direk tüm oyuncuların levelleri 35'e kadar yükseltilse daha iyi olmaz mı? Test için zaman kaybı çünkü.
     
  4. Fearles[]

    Fearles[] User

    Hangi haritalar PVP-PVe bunun belirten bi ibare göremedim.Ayrıca 10 haritasında bile oyunculara sıkılmıyordu.Bu gerçekten olacak mı
     
  5. Savas yerine oyunu test için rakıbe sıkılmıyos
     
  6. [​IMG]

    yeni harita bu şekilse boşverin gelmesin bence hiç güzel olmamış.
     
    hasanadakan65 ve FIGHTER66mg6 bunu beğendi.
  7. baba34_foo

    baba34_foo User

    35 e kadar olan dizayn gayet makul fakat sonrası için kafamda bir soru var. 1-20 çizgisinin solunda 24 haritalık ( 22 pvp + 2 SH) boş alan mevcut. Yeni seviyeler geldiğinde bu alana eski haritalar mı kaydırılacak yoksa sırasıyla 28/2 - 21/2 altından başlayarak 36-40 ve 41-45 haritaları eklenerek mi o boşluk kapatılacak. Bu durum alt haritalarda ki savaşlarda seviye faktöründen dolayı haksız rekabete yok açabilir diğer ihtimalde eski seviyeler kaydırılırsa uzun yıllar kullandığımız harita değişiyor buna alışacağız ve tekrar değişirse bu durumda can sıkıcı sürekli haritalara alışmaya mı uğraşacağız.

    Yeni düzenlemenin hatasız ve herkes için güzel olması dileğiyle, yeni kaleler bizi uzun süre oyalayacak ve heyecan getirecek buna eminim. İyi çalışmalar dilerim..

    edit : Asya'nında keşfinden sonra yeni minimap çok güzel dizayn edilmiş. Asya'nın dünyaya kattığı pusulaya güzel bir gönderme olmuş yuvarlak minimap. Bunun yanında asyanın dünyaya kattığı barut içinde gönderme bekliyoruz süper çelik zırha karşılık Süper Barut gelmeli :)

    Edit2: @Bigpatron bu konularda ufakta olsa bilgi var mı ?
     
    Son düzenlenen: 27 Şubat 2018
  8. BIRAKTI

    BIRAKTI User

    çok fazla karmaşık farklı gülleler gülle menüsü o kadar karışıkki şu anda bile seçmekte zorlanıyoruz gülle olayı bence hiç konmamalı ne gereği var açtımı oyun sayfası kapanıyor gülle menüsünden
     
  9. harita sıralamasını karıştırmak hangi akıllının fikri acaba zaten bu oyunda yeterince karışıklık varken
     
    Seker. bunu beğendi.
  10. Abi simetri hastalığın var bari şu üst level haritaları düzgün dizseydini :( vallah haritayı açamadım sinirlerin bozuldu :) sol tarafa daha çok map atılmış bari ortalayın :)
     
  11. dünya harıtası ekranı kaplıyor bunun boyutu bıraz daha kucultulebılır. artık su beta server girişi sunucu secımı kısmının ıcıne eklensin.
     
    Son düzenlenen: 27 Şubat 2018
  12. Kesinlikle böyle birşey olmamalı çok kötü olmuş
     
  13. Seker.

    Seker. User

    Yol yakınken bu fikri değiştirsinler diyecez ama boşa olan olmuş zaten, kesinlikle kötü hemde çok kötü, 12 13 haritalarının mavi olması dahada kötü, eski npclerin isimlerinin değişmesi de ayrı olay, yani herşey kısaca çok kötü yapılmış
     
  14. *MV1*

    *MV1* User

    Benim anlamadığım şimdi böyle bir değişikliğe ne gerek vardı.Eski düzende devam etsin bence neyse zaten ben 5 levelim yukarıda çıkmayı düşünmediğim için kafanıza göre takılın.
     
  15. ozican2525

    ozican2525 User

    4 levelün üst haritası 19 Harita dizilimi daha düzgün şekilde yapılmalı bence şu an bile yeni başlayan oyuncu bir çok şeyi çözemiyorken yeni gelicek düzenleme işleri daha yokuşa sürebilir.
     
  16. Porstmouth

    Porstmouth User

    kim yapıyo bunu sacmasapan bisey
     
  17. Yeni harita sıralaması (temsili)

    [​IMG]
     
  18. devam edebilirim :D :D
     
  19. baba34_foo

    baba34_foo User

    4 ün üstü 19 evet değişik bir sistem ama kim gitmek istediği yere yürüme gidiyor ki artık oradan oraya sürekli ışınlanıyoruz. Gene aynı şekilde devam edeceğiz oyunun yeniliğe ihtiyacı vardı yeni bir şeyler olması gerekiyordu umarım güzel olur.