Kar Erimesi Etkinliği 2018

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 23 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşım ben neden peki 2 bin gülle zarar ediyorum o kısmı anlatabilir misin
     
  2. maestro

    maestro User

    Selamun Aleyküm arkadaşlar. itibar puanları belli bir miktara ulaştıgı zaman ödül artısı yada vurus artısı gibi şeyler olacak mı ??
     
  3. etkinliğin karlı bir yanı yok çok gereksız etkınlık olmus karaborsadaki mazemeler kristal ile alınıyor ama oyunda kristal kasılamıyor bence düzeltilmesi gerek etkınlık
     
  4. Selam

    Merhaba arkadaşlar etkinliklerinizde başarılar dilerim. Umarım güzel bir etkinlik olur diyeceğim ama sorunlarınız insallah çözülür.
     
  5. antalya_07

    antalya_07 User

    görevlerin sonnda 5 vudu topu
     
    Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  6. Fearles[]

    Fearles[] User

    Çok yanlış şeyler var gerçekten..Etkinliğin karına zararına hiç takılmıyorum.Asıl problem önce 2 kristalden limitsiz alınabilen anahtarları hazırda inci ve kristali olan oyuncuların 50 bin 80 bin tane gibi uçuk rakamlarda almışken benim alabildiğim 100 anahtar bitti ve şuan anahtar alamıyorum.Bununla da sınırlı değil.Buz yanığı önce 20 bin buz+10 bin inciye 30 bin verirken şuan aynı takasta 10 bin veriyor.Bunda da yine zulalayan birçok gemi olduğundan eminim.Bence ya anahtar tekrar limitsiz bi şekilde karaborsaya gelsin veya en azından günlük 500-250 gibi bi limiti olsun ve buz yanığı takası eski haline dönsün ya da bunları zulalayan gemilerden de bunlar geri çekilsin.Yoksa büyük adaletsizlik var.
     
    Son düzenlenen: 24 Ocak 2018
    zorbey09, blackgo31 ve K.Raikonnen bunu beğendi.
  7. Su götürmez bir gerçek var ki ortada yanlış olan bir şey var. Söz konusu değişiklik etkinlik çıktıktan 1 veya 2 gün değil, sadece 2 saat sonra köklü bii değişikliğe gidilmiş. Bu süre içinde bazı kişiler (kimi tamamen online oluş şansıyla kimide belki haber uçurularak) haksız sayılabilecek bir kazanç elde etmiş. Alınan öğeler geri çekilmeli veya etkinlik sonunda elinde kalan anahtar vs. aynı sayıda kristalle takas olmalı. Yıl olmuş 2018 ama buna bir çözüm üretilmezse bu oyunu oynayanlara açık bir şekilde hakarettir.
     
    zorbey09 bunu beğendi.
  8. [​IMG]
    Hangi NPC kristal veriyor ya şaka gibi birde yazmışsınız :DDD

    Ekleme yapıyım Somurtkan Domuz en az 1 Kristal, Gösterişli Geyik en az 10 Kristal vermeliydi diye düşünüyorum.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Ocak 2018
    AKHILON bunu beğendi.
  9. AKHILON

    AKHILON User

    oyunda buz güllesi yapılacak kar güllesi yok vudu darbesi alınacak kristal aksacak sistem yok bu mantık tamamen para harcatma mantığından başka birşey değil :)
     
  10. BIRAKTI

    BIRAKTI User

    bu anahtar işi ne olacak açın karaborsaya anahtarı yine 1000 inci ile alalım bu ne saçma bir etkinlik
     
  11. blackgo31

    blackgo31 User

    her sene etkinlikler zarar vermeye başladı 10 etkinlikten 8 tanesi fiyasko
     
  12. arkadaşlar oyunda en son kjristal etkinliği bağımsızlık günlerini bir kenara koyun hatıurlayan varmı bakın konu bot olayına gelecek ama emek veren insanların sitemi bu çünkü gemisi bottta olan kişi kristal yada inci yok diye sitem etmez nasıl olsa beleşten geliyor der inciyi kristale çevirir istediği ürünü alır oyunda aktif olan oyuncuyu düşünerek yapılsa bazı şeyler daha güzel olacak ama o günler çook uzak artık saygılar
     
  13. Somurtkan Domuz:
    o Verdiğiniz hasara göre TP ve Kar cephanesi ile ödüllendirildiniz. En çok hasarı veren oyuncu Sigurd sayesinde İtibar güçlendirmesi ile ödüllendirilecek. Ayrıca son atışı yapan oyuncunun az da olsa bir etkinlik anahtarı kazanma şansı vardır.

    86 tane somurtkan vurdum 2 anahtar verdi demek oluyorki yüzde 2.5 şansımız var
     
  14. o da bişeymi
     
  15. etkinlik anahtarına sınır koymaları normal arkadaşlar çunkü bir etkinlik anahtarı 2 kristal etkinlik sona erince kalan anahtarlar sandık anahtarı olarak kalıcak bize şimdi dusunun 2 kristal 616 inci buda 1 etkinlik anahtarı ama 1 sandık anahtarı 1500 inci yani burda bi tutarsızlık oluyor bunları dusunmeleriler keşke pazara 1500 inciden koysalarmış cunku kutuların yanından sadece bos bos geçıyoruz
     
  16. buz güllesini para ile mi almak zorundayız ? Sandıktan buz güllesi çıkıyor mu ?
     
  17. alışveriş noktasından takas yaparak alabilirsin
     
  18. kara borsayı mı diyorsun ?
     
  19. pazar yerinde alışveriş noktası ordan donusturebilirsin
     
  20. x.ΛŦΛ.x

    x.ΛŦΛ.x User

    Somurtkan Domuz adlı npc kesip ordan aldığınız Kar cephanesini Alışveriş noktasından buzlu gülle ardından buz yanığına çevire bilirsin.
     
    lllllll37 ve Revenge[TR] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.