Balkabağı Festivali

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 26 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Noddegamra

    Noddegamra Guest

    Merhaba,

    Lütfen forumu takipte kalınız. Gerekli duyurular etkinlik sonunda yapılacaktır.

    İyi oyunlar, iyi forumlar.
     
  2. Maestro^^

    Maestro^^ User

    evet karaborsa 7 kasım gun sonu yanı akşam mı gece mı kapanacak acaba yada 8 kasım gun sonunda mı kapanacak sayın admınler ona göre karaborsadakı itemlerı alıcagız??
     
  3. etkinlik bitmeden acıklama yapılır her etkinlik böyledir
     
  4. Etkinlik SSS'sinde yazdığına göre karaborsa bugün gün sonu kapanacak ama etkinlik bitmemiş oluyor kapanma tarihi hakkında güncelleme gelmedi bugün kapanacağı kesin midir ona göre alışverişimizi yapalım birde takasta belli değil halen bilgi gelmedi mi?
     
  5. Eğer bu karaborsa bugün kapanmazsa çok büyük olaylar çıkar. Oyuna giremediğim için öncesinde satın alım gerçekleştirdim, bugün biteceğini baz alarak. Böyle amatörce işler yaparak son günlerde bizleri sürekli mağdur ediyorsunuz. Günler öncesinden bu soruyu ilettim fakat hiç bir cevap verilmedi. Şu an biri çıkıp derse ki karaborsa etkinlik bitiminde kapanacak bu çok büyük bir sıkıntı çıkaracaktır bilginize. Bu defa bugün almış olduğum buff'ların iptalini isteyeceğim ve tekrar alma talebinde bulunacağım. Bu şekilde planlarımızı alt üst etmeye hakkı yok kimsenin. Aylardır sürekli sorun yaşıyoruz ve mağdur ediliyoruz bu cidden kabak tadı vermeye başladı.
     
  6. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Selam

    SSS kısmında yazan tarih etkinlik geç başlamadan önce olan tarih. Henüz yeni kapanış tarihi bildirilmedi. Geçmiş etkinlikleri baz alarak karaborsanın bugün kapanacağını sanmıyorum zira henüz elinizdeki ruhların ne ile takas edileceği bile duyurulmadı.

    Saygılar
     
  7. Bende cilalı 2 günlük var ama karaborsadan 10 günlük alacağım gözükmüyor neden ?
     
  8. Koman

    Koman User

    Merhaba,

    Daha önce 10 günlük cilalı aldıysanız görünmemesi normal. Eğer dilerseniz tek tek satın alarak 10 günlük daha almaniz için bir seçenek daha var oradan almayı deneyebilirsiniz.

    İyi oyunlar.
     
  9. Cilalı gözükmüyor ama bende tek tek almayı deniyecektim ?

    Cılalı alacağım ama cilalı gözükmüyor sebebini söyler misiniz ?
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Kasım 2017
  10. Koman

    Koman User

    Merhaba,

    Konuyu şöyle toparlamam gerekirse cilalı tüfek ağzını eğer tek tek aldıysanız 10 kereden fazla alamazsınız 10. kez aldıktan sonra karaborsada görünümden kalkar. 10 günlük almak isterseniz eğer karaborsa kapanış tarihini hesaplayarak etkinlik süresi içerisinde alabilirsiniz.

    İyi oyunlar.
     
  11. karaborsa kapanış tarihi ve elimizde kalanların ne olacağı ne zaman belli olacak @Koman
     
  12.  
  13. Menetli

    Menetli Guest

    Merhaba ,

    Bizlere açıklama geldiğinde forumda yayınlanacaktır.Takipte kalınız;)

    Saygılarımla
     
  14. Peki neden oyun merkezinden bilgi alıp bizi bilgilendirmiyorsunuz. Eminin dün gece çoğu kişi bufları almıştır. Eminim ki siz karaborsa kapanisini da yanlis çevirimizsinizdir, simdiye kadar hicbir karaborsa etkinlikten önce kapanmadı ama sizin çevirinizle erkenden kapatmış oldunuz. BİNDİK BİR ALAMETE GİDİYOZ KIYAMETE desenize.
     
  15. *HHC*

    *HHC* User

    Ruhlara ne olcak yahu şunları 1-2 gün önceden söyleyin de belki ona göre kasarız bişiler
     
  16. (Fikir vermesi açısından) Geçen sene Kabak Güllesi ile değiştirilmiş, muhtemelen yine buna benzer bir yönde değişim olur.
     
  17. Karaborsa hala açık ve kapanacağını söylemiştiniz. Kapanacağını söylediğiniz için de Cilalı tüfek ağzını almak zorunda kaldım! Ya neden sürekli böyle hatalar yapıyorsunuz siz ? Sürekli bir amatörlük var yaptığınız tüm işlerde ? Ben şimdi bu 10 günlük eksiğimi nasıl tamamlayacağım, kim telafi edecek ? Siz bizleri ne yerine koyuyorsunuz bu şekilde ? Ben nasıl telafi edeceğim ?
     
  18. Neden bunu Bigpatron veya diğer forum yetkileri yapmış gibi onlara tavır yapıyorsunuz ? Bu oyunda olan hataları onlar mı yapıyor sanıyorsunuz acaba? Supporta yazmayıhiç denedin mi? Kusura bakmada buradan hiç yardım alacağını sanmıyorum.
     
  19. Konuyu açan arkadaş sonuna kadar haklı. Sis duvarını 10 günlük eksik aldım yetkililerin bilgilendirme hatası yüzünden. Bu konuda desteğe 2 gün önce yazmama rağmen dalga geçer gibi süreniz biterse alırsınız şeklinde cevap geldi.
     
  20. sonikaz

    sonikaz User

    Selâm Korsanlar

    Karaborsa 8 Kasım lokal sunucu saati ile 23:59'da kapanacaktır.

    Elinizde kalan özler ise 9 Kasım lokal sunucu saati ile 12:00'dan itibaren aşağıdaki şekilde takas edilecektir.


    Son konuya görede bu akşam kapanıcakmış
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.