Deniz İntikamcıları 2017

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve ArmageddoN tarafından 16 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 06BABA14

    06BABA14 User

    23/1 dekı görev vericiden görev almayı başarabilen varmı ? yaklasık 15-20 gorev yapmama ragmen halen burda bır gorev acılmıs degil
     
  2. dvsaral

    dvsaral User

    Son görev zinciri, tercihe bağlıdır ve yalnızca üst seviyelerdeki oyunculara yöneliktir (en az 24. seviye) 24 levelim 500 itibarlık göreve geldim 30. seviye olmalısın diyor yanlışmı yazılmış yoksa bizim etkinlik buraya kadarmıymış? :)
     
  3. 06BABA14

    06BABA14 User

    en son 100 rep veren goreve geldım daha onu tamamlayamadım ondan sonramı bu sekılde soyluyor ? acaba
    en son 100 rep veren goreve geldım daha onu tamamlayamadım ondan sonramı bu sekılde soyluyor ? acaba?
     
  4. Aynen öyle. Şu düşünceye yıllardır sahibim ve hala sahip olmayanları gördükçe isyan ediyorum. Arkadaşım etkinlik madem zarar, o zaman etkinlik gelmeseydi oyunda ne yapardın onu yapmaya devam et, çok zor değil. Her etkinliğe katılmak zorunda değiliz, kaldı ki sene 2017 artık inci derdinde koşmak her etkinlikte saçma geliyor. Ruhsuz amiral deli gibi inci verirken daha geçen ay, kimse çok inci veriyor azaltın demedi burada.
     
    яoтαsız ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  5. coronismo

    coronismo User

    2017-08-21 15:56:26
    25 x Işık yayan ruhlar aldın.
    2017-08-21 15:56:26
    21000 Elit Puan aldın.
    2017-08-21 15:56:26
    5000 x İnci aldın.
    2017-08-21 15:56:26
    1000 x Taçlar aldın.
    2017-08-21 15:56:26
    Tebrikler! Görevi başarıyla tamamladın!


    Bundan sonra başka görev yapan varmı arkadaşlar ? Ben bitirdim dolandım ama göremedım :)
     
  6. coronismo

    coronismo User

    Bu etkınlıkte gemıde ne varsa gidiyor gelen yok :)
     
  7. Dostum görevlerde taç dışında bir ödül veriliyor mu ? Levelim 22 yapmaya değer mi yani?
     
  8. Dostum etkinlik amacı gemini sağlamlaştırmaktır. Senin gemin eğer burada full + full ise zaten bir müsade etsende konuşmasan yanlış anlama beni. Etkinlikler inci kasılmak malzeme kasılmak içindir fakat gemimden giden gidiyor gelen yok ve biz burada ruhsuz amiral fazla inci veriyor azaltın diye birşey neden diyelim sonuçta " ETKİNLİK " ve gemimiz güçleniyor malzeme doluyor neden laf yapalım fakat tam tersi olursa neden eleştirmeyelim? Dediklerim sana karşı kaba bir tartışma olarak anlama lütfen ama etkinlik bu yani
     
    ***Y.A.T.T.A.R.A*** bunu beğendi.
  9. coronismo

    coronismo User

    Dün 2 Kum Saati aldım 2 de asltan tılsımı. bugünde aynı sekıl 2 kum 2 aslan 5 vudu sanırım 3 de oalbılır. toplam 7 bin tac aldım .
     
  10. Yok niye yanlış anlayayım konuşuyoruz burada.

    Etkinliklerin amacı gemini sağlamlaştırmak değildir. İllaki o amaçla düzenlenen etkinlik de vardır ancak hepsi değil. Kimi etkinlikte inci kasarsın, kimi etkinlikte malzeme kasarsın. Kiminde tasarım, top alırsın. Kimisinde ise buffları alır çekilirsin kenara.

    Nerede yazıyor kardeş senin dediğin "etkinlikler gemiyi sağlamlaştırmak içindir" diye bir yazı? Etkinliğin tek amacı oyunu sıradanlıktan kurtarmak bile olabilir, tekrar diyorum her etkinliğin amacı inci kasmak değildir.
     
  11. Bir takas sunsalar bir iki milyon inci alıp 30 adet vudu 2 vereceğiz deseler oyundaki gemilerin %90'ı kabul eder. Buyrun takas karaborsada.
     
    яoтαsız ve Oğuzhan[T•R] bunu beğendi.
  12. coronismo

    coronismo User

    Etkinlikte gemım doluyor güçleniyoruz dıyorsun mesela. Ama bu etkınlıkte gelen yok giden var kardeşim geçen sene kı gıbı yapsalar ıyıydı ama bu sene bıtmıs bu etkınlık . Mesela ben 50+ Grup haritasına girdim. (4 Kere legba aldım. 4 Triton 4 Kerede ejder ateşi aldım 1 adetde yenı çıkan gemiden.) Geçensene 2 3 gırmeye bır odul alırdık sımdı 5 6 kere gırecen de odul alacan. İhimalleride yazmıyor. Cellat tasarımı için ugrasıyıom mesela ben yoksa bu etkınlkte sıralama yapar bırakırım :) Kendimi geçtim sağlam gemılerıde geçtim ama bu oyunda güçlenme aşamasında gemilerde var onların düşünülmesi lazım. 11 senediir bu oyun var ben 10 senedır oynuyorum bu oyunu nelerını gördüm neler neler gördüm.
     
  13. Ne görevi bu nereden alıyorsunuz 21 levelim bende alabilir miyim acaba ?
     
  14. coronismo

    coronismo User

    Etkınlık görevi başından beri kacırmadan yaptım itibar toplayarak .
     
  15. Farzedinki etkinlik yok ne yapardınız ? Günlük oynarken ne yapıyorsanız onu yapın beğenmediyseniz etkinliği ben zarar etmedim mesela kafa kafaya götürdüm etkinliği karım oldu karaborsadaki topu aldım legba trıton durdurulmazlık vb. oyun itemlerinden kastım her etkinlik inciden kar edecez dıye bi kural yok bu etkinliktede malzeme yapın ne olur yani.
     
  16. mamı_55

    mamı_55 User

    Bende malzeme kasmayı çok isterdim tabiki ama inci gelmedikçe malzeme için gülle alamıyorum nasıl döndüreceğim çarkı ? İnciden kâr değil zarar etmek istemiyorum. İlk gün 2-3 saat oynadım mis gibi zarara girdim bıraktım özel harita vs. devam bakalım..
     
  17. Son-Krsn

    Son-Krsn User

    ayn
    en bende şu an özel takılıyorum :)
     
  18. daha büyük bir sorun bir görev var 500 itibar ile açılan.itibara ulaştım fakat 30 seviye şartlı bence bu etkinlikte olmaması gereken bir durum her level her görevi yapabilecek şekilde olmalı etkinlik gemileri 2 lerde bile olduğu taktirde bu 30 level şart olan görev değişmeli.
    saygılarımla..
     
  19. katılıyorum 30 level şartı kaldırılsın
     
  20. heaty

    heaty User

    itibardan sonra 3 kere filan 2bin taç veren görev var. sonra zümrüte 10m hasar ( 2 kum saati 2 aslan tılsımı 5 vudu topu veriyor ) sonraki görev mini mapları 1er kere yapılcak ödül ( 1k taç ) tabi bunların yanında 3-5 ruh veriyor yazmadım
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.