Kaplumbağa Dehşeti Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 18 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Global Avrupa 5deyim. gemim oyukla barutlu 6.5k filan vuruyor 50lik toplar 5.seviye her 4 atışımdan biri ortalama olarak kritik geliyor 8k vuruyor oyukla. Güzel kasılamam heralde. Aslında iyi lanetli ruh kasabilecek olsam şöyle 13bin filan lanetlenmiş ruh kasabilsem 30luk topları fullerdim.
    Lanetlenmiş olanı tek kesersem kaç ruh verir? Zor gibi ben en iyisi 5 levelde kalayım pırıltı toplarken dakika başı batırmazlar.
     
  2. Koğartan koplumbağa 1.300.000 canı var 5-6 lanetli veriyor kabuk kırıcıyla yüksek hasr verebilirsin ben 130bin veriyorum sende kritik deil tabi 110bin felan ama tabi pırıltı topluyorsan 5lvl kalıp koruma altında olman daha iyi battıktan sonra ben etkinlikte etkinlik kosturuyom normalde ısıktayım pırıltı o kdr ugrasmıyom bi yıgın harita var elimde(Bana Göre) mojo güvertem bitince 14günde bir 30-40bin inci atıyom mojo yerine :) Yani sen pırıltı topla güçlen
     
  3. Ben biraz pırıltı toplayım zaten katlayım var. mojo atar başak haritası kasarım. 150 zıpkın verıyor 750 lanetlenmiş ruh toplar gemi tasarımını alır devam ederim pırıltı toplamaya.
    Teşekkür ediyorum cevapların için :)
     
    NightWish66 bunu beğendi.
  4. ***EZEL***

    ***EZEL*** User

    görev ödüllerini yazar mısınız yapmaya deger bişeyler var mı?
     
  5. Görev alma yerinde Elisa bradford karşılığında 600 itibar topla 100/600 ? bu nedir görev alamıyorum
     
  6. Düz gidiyor.
     
  7. *MV1*

    *MV1* User

    her ne kadar bot olayını yıllardır çözememiş bile olsalar aşağılarda pırıltı toplayıp biraz daha geliştir kendini,Işık tılsımında kendıne bır fılo bulup rahat rahat orada gelıstırebılırsın,ama anladıgım kadarıyla bu saatten sonra 5 level altındakılere karlı bır etkınlık cıkmayacak onuda goz onunde bulundur
     
  8. @Bigpatron haritalarda çok az ejderha yuvası var ve geçen yıla göre verdiği ödüllerde azalmış bayaa önceden 3k gülle verirdi bazen 10k şimdi ise 1.5k normal 5k arada bir veriyor kristalde çıkmıyor hiç yuvada bulamıyoruz buna birşey yapmanız gerekli değilmi sonuçta bu kasılmamız için yapılmış bir etkinlik değilmi?
     
  9. Botlardan çok çekiyorum adam sürekli oyunda oluyor bota bırakınca bir de hızlı gemisi engel oluyor bana ama iyi kötü kasılıyorum mojo atıp başak haritası yapıyorum pırıltı toplamaktan sıkılınca. Top yerlerini fullemem için 550bin inci gerekiyor şimdi onu tamamlarım. 5.seviye 50lik toplarım var 300 kadar. 50 amiral gerisi 50lik top ile oynuyorum şuan. Rampayı en azından bir 6 yapıp dediğiniz gibi ışık haritasına girmeyi düşünüyorum. Sonra level atlarım artık. Dediğiniz gibi artık etkinliklerde güçlü olan uçuyor alt leveller birşey elde edemiyor. Zar zor tasarım aldım. Ah ne vardı lanetli ruh kasması kolay olsa da 30luk topları alsaydım karaborsadan.
     
  10. karabey37

    karabey37 User

    5 lvl oldum güvenliden görev alıyorum 5 koparan kaplumbağa batır zaten batıramam ama ortalıkta koparan yok bu görevi yapmadan diğerine geçilmiyor yaptığınız iş çok mantıksız bu etkinlikleri 5-10-20-30 lvl diye düzenleseniz olmazmı küçük gemilerin gelişmemesi için elinizden geleni yapıyorsunuz 5000 darbeli bir yumurta 50-50 vurmakla ne kadar zamanda biter hadi uğraştın tam bitecekken çalınırsa ne olacak illaki çalınacak yapılan işler çok saçma ve düzensiz bu yazdıklarım dikkate alınırmı bilmem ama düzenleme şart yada yeni kimse başlamaz bende bırakıyorum
     
  11. biz bu kadar ışık yayan ruhları ne yapacagız. lanetli ruh a dönüştürme açmalısınız. daha önceki etkinliklerde yaptıgınız gıbı.
     
  12. karasaii

    karasaii User

    bigpatron yeni tasarım ne zaman gelir bilgi verebilir misiniz?
     
  13. heaty

    heaty User

    Etkinlik sandıkların çoğaltılması lazım en sonki resetten sonra çok azaldı. Sandıklar değil fazla npc ler oyunun donmasına sebep oluyordu. Bence sandıkları eski hali olmasada biraz arttırmanız lazım.
     
  14. Asklepois yeteneği aldın diyor ne demek ? bilen varmı
     
  15. cαρτ

    cαρτ Guest

    Merhaba,

    Bir oyuncuya ya da sistemin üzerinde kullandığınız taktirde karşı tarafa 100.000 dp vermektedir.

    İyi Oyunlar.
     
    ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  16. T.N.T.

    T.N.T. User

    Ejderha kaplumbağa yuvasından neden lanetli ruh çıkmaz oldu? Gemi tasarımı için lanetli ruh kasıyordum.
     
  17. gerekli hasar verilmediyse olabılır verıyor yoksa

    2017-05-22 10:32:21
    2 x Lanetli ruhlar aldın.
    2017-05-22 10:32:21
    Bir canavarı öldürdün. Ödül olarak karşılığında 35 altın alacaksın.
    35 Altın
    2017-05-22 10:32:21
    1445 x Kabuk Kırıcı cephane aldın.
     
  18. Cassiopeia'nın Gücü Nedir?
    Bir sunucu, Cassiopeia’nın Gücü'nü elde ettiğinde, o sunucu için etkinlikte çok büyük değişiklikler meydana gelir; bu nedenle herkes, Cassiopeia'ya hasar vermek için ortaklaşa çaba sarf etmelidir!

    Cassiopeia'nın Gücü aktif olduğunda, Kaplumbağa Terbiyecisi iki kat daha fazla ortaya çıkarken, can sıkıcı Kopartan Kaplumbağalar normalin yarısı miktarda ortaya çıkar!

    Ayrıca, Ejderha Kaplumbağası Yumurta Yuvaları (daha fazlasını aşağıda okuyabilirsin) daha az DP'ye sahip olacakt olup, bu nedenle yok edilmesi daha kolay olacaktır ve içeriği de gelişecektir!

    Eğer sunucunda Cassiopeia’nın Gücü aktifse, Sandıklardan 2 adet Işık Yayan Ruh da alacaksın!
    Yumurta Yuvaları Zıpkınlarla vurulmalıdır. Son atışı sen yaparsan; Yuvalardan, Kabuk Kırıcı Cephane, Kristaller ve Toplar gibi öğeler alabilirsin!

    Eğer sunucunda Cassiopeia’nın Gücü aktifse, Yuvaların DP daha düşük olacak ve ayrıca, 2 adet Lanetlenmiş Ruh da alacaksın!
     
  19. usta adam uzun yazıları sevmıyor yoksa okurdu kısaası bı oncekı gunden fazla hasar verılmedıgı ıcın cassiopeia ya lanetlı aalamıcn artık
     
  20. HODOR

    HODOR Guest

    Selamlar,

    Soru cevaplandığına göre konu kilit. Cevap için teşekkürler.

    İyi oyunlar.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.