Kaplumbağa Dehşeti Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 18 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cassiopeia yı nerde bulabilirim?
     
  2. etkinlik sandıkları çok kötü düzeltilicekmi böyle bi çalışma varmı olsa çok iyi olur kar yok düzeltilsin lütfen dikkate alınsın msj ım gerçekten çk ktü sandıklar

    8.2 11.2 16.1 23.2 5.3 haritalarında bulabilirsiniz

    Mesajlarınız birleştirilmiştir. Lütfen alt alta mesaj atmayınız. "Düzenle" seçeneğinden mesajınızı düzenleyebilirsiniz. |MsStark
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 May 2017
    †DarkCarnivaL† bunu beğendi.
  3. heaty

    heaty User

    Karaborsa boş,2 gemı 1 pet aldıktan sonra alacak pek bişi kalmıyor. 250-500'lük zıpkınından tutun Vp-Dp tılsımı-kanasusamışlık gibi öğeler konulsa daha canlı olur gibime geliyor( Veya extra gemi pet tasarımları olabiir )
     
    Enesç ve •کëwøпτë• bunu beğendi.
  4. ZaGoR-SÖK

    ZaGoR-SÖK User

    Etkinlikte Son atışa bir şey yokmu? Bu etkinliğin daha önceki örnekleridemi böyleydi son atışada en azından bir kese verilseydi daha cazip bir etkinlik olabilirmiydi?
     
  5. atlas42

    atlas42 User

    Metrekareye düşen sandık o kadar çok ki yanlışlıkla pırıltı alayım derken sandık açtım. Düşünün etkinliği. Sandıkların bu kadar çok olması etkinlik hakkında pek hayra alamet sayılmaz herhalde.
     
  6. 66hakan

    66hakan User

    sandıklardan ışık yayan çıkmadıgı zamanlar var normal mi hata mı
     
  7. selami

    selami User

    sandık içeriği geliştirilmeli bence ki inci kasamıyoruz lanetli ruh da damlaya damlaya kasılabiliyor keza ışık yayanda aynı şekilde terbiyeci inci verebilir cassiopea gücü aktifken yokedici ezici falan son atışa nimet veya kese verebilir etkinlik anlayışı bu olmamalı bence.
     
    çAğRı bunu beğendi.
  8. bu ne arkadaş sandıkları azaltınız hiç yok haritalarda sandık bari bırakaydınız sandık toplasaydık...
     
  9. arkadaşlar karaborsada satılan gemi aşagı ve yukarı doğru düz şekildemi gidiyor yoksa sürekli zik zak mı yapıyor ?
     
  10. Sandıkları nereye sakladınız? Sandıklar azaltılacak dediniz şimdi haritalarda hiç yok.
     
  11. Etkinlik var daha önceki zamanda olan biz bu pedi gemileri almıştık bunedenle kara borsada görünmüyor.Tamam onu anladık 2. farklı arkadaşlarda yazdı ya farklı bişeyler koyun kara borsaya geçen etkinlikle taşlarda fark vardır illaki pedi gemileri karaborsada göremiyoruz ozaman bunlara sahip oyuncular karaborsaya taşları eklensin 1000 kuruysa 2000 olsun taş lar etkinlik sonu neyapacam ben filosuzum:Dneyapacam ben kabuk kırıcı gülleyi:Dzaten bikarda yok etkinlikte 3 buf için insanın hevesi kalmıyor efem mümkünse iletin hadi buflarda sınırsız olsa süreleri eyvallah uğraşılır biraz renk katın şu etkinliğe (etkinlik aynı olabilir fakat yani raftan çıkar yapıştır olmuş )
     
    bibidibabidubu5835 bunu beğendi.
  12. heaty

    heaty User


    ek olarak resetten sonra sandıklar yok denilcek kadar azaldı düzeltilmesi iyi olur bence
     
  13. memoffice

    memoffice User

    öğlen şenlik yeri gibiydi heryerde sandıklar heryede etkinlik npcleri bozdular şimdi ilk defa demiştim helal olsun lan kaliteli bi etkinlik yaptılar diye
     
    Son düzenlenen: 19 May 2017
  14. haritada pırıltı şeklinde görünen bazı şeyler var suyun üstünde hareket eden küçük kasalar gibi. Üstüne geldiğimde alınıyor fakat herhangi bir şey vermiyor. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı? Bir de güvenli limanda ''Elisa Bradford'' gemisinin görevi var. Elisa Bradford karşılığında 600 itibar topla diyor. Bu ne oluyor? Bunları bulamadığım için görevi alamıyorum. 5milyon hasar ver dediği görev alınmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim Teşekkürler..
     
  15. OutLaw_07

    OutLaw_07 User

    karaborsaya alınabilecek iyi itemlerin konulmasını rica ediyoruz.ruh toplamanın buffları almak dışında ekstra bir amacı kalmıyor.
     
  16. _-LEON-_

    _-LEON-_ User

    Cassiopeia'nın gücü nerde acaba ? 2. günde de serverimiz hasarı geçti ama kopartan kaplumbağalardan başka artan birşey yok.
     
  17. Etkinlik açıklamasında ismi geçen gemi tasarımları karaborsada yok sadece Sert Darbe var. Acaba ne zaman eklenir?
     
  18. Belli değil kimse bilmiyor bazı rivayetler var ama sen çok çok lanetliyle ısık kas sonradan cıkanlar pahalı oluyor gerçi eskisi gibi zorlanmıyor millet 20-30 bin yapmış ısık yayanları
     
  19. 5 level olduğumdan şuan sadece yuva keserek kazanabiliyorum lanetli ruh. Acaba level atlasam mı? lanetli ruh veren gemiler kaç levellerde ve çok güçlü mü?
     
  20. Vurusun gemi özelligin felan nasıl 9kdan asagı vuruyosan bosuna heves etme 1.3m canı var ben 250 yuvadan 500 1.3m canı olan npcden cıkardım 8.5k vuruyom oyukla ama oyukla kesmedım ilk gün hangi serverdasın tr mi çok kötüyse gemin yardım edelim
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.