Çin Yeni Yıl Etkinliği Geri Bildirimleri

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 25 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 100 kişiye sorun 99u inanmaz zaten bot kullananların hesaplarının kapatılacağına ben şu forumda 2/3 kelime tartışmaya girdim benim hesabımı banladılar ama zor bela yalvardıkda açtılar :)
     
  2. BüRKüT*

    BüRKüT* User

    Admin evet bot konusuna baya içerliyim.Çünkü ben haritada dolaşan normal alyanssız oyunculardan değilim.Bot kullanan düşmanımıda müttefiğimide tanıyorum ve kapatılıp kapatılmadığını kimin ban yediğini görüyorum.Basit olarak şunu söylüyorum öyle şeyler oluyorki artık mücadele edemiyorum rakiplerimle.Batmıcağım adamlara batar hale geliyorum.Basit örnek veriyorum bu botun ışıkta inci kasanıyla pır toplayanıyla mücadele edebilirim çünkü incimi kasıyorum ama özel haritalara bota bırakıp sürekli nimeti,sisi,canı olan gemilerle mücadele edemez hale geliyorum.Üstüne bide bi bug çıkıyor bugün kaçkere battım ejdaha ile.adamlar üstüme tor atıp direk ejderha sallayıp dalgaya alıyor sinir hastası oluyorum.Üstüne eventi tutup botla kasıyor incisini kristalini yetişemiyorum anlatabiliyomuyum.Oyun beni hileye açığı kullanmaya itiyor kendisi sonra bana diyorki eğer kullanırsan banlarım.Şimdi söyle admin napıyım ben rakiplerimi devirmek için varımıyı yoğumu oyuna yatırıp top paketi çekip o şekildemi arayı kapatayım,yada riskleri göze alıp hileye bendemi katılıyım yoksa oturup sizin bana verdiğiniz vaadlerin gerçekleşmesinimi ümit edeyim.Size özetle şunu söylüyorum.Var olan hileye,açıklara legal olarak yetişemiyorum.Oyun kurucuları benim legal mücadeleye davet ediyor ben legal oynamaya çalışıyorum ama oyun içindeki illagelliğin yetersiz şekilde cezalandırılması ve bu sebebten sürekli kaybeden taraf olmak beni illagal yollara itiyor.Derdimi açık olarak ifade etmişsem ne mutlu bana.
     
    atlas42, DELGADO* ve İyori_Yagami bunu beğendi.
  3. söylenebilecek başka birşey yok.birçok oyuncunun duygularına tercüman olmuşsun çok haklısın
     
  4. DELGADO*

    DELGADO* User


    12.50 TL'ye satışta. :D
    Zam iyidir ?
     
  5. arkadaşlar bu yeni yıl paketleri tekrardan çıkmış bir ay önce almıştım şimdi yine alabiliyor muyum
     
  6. KerBeY

    KerBeY User

    ne zamana kadar durucak
     
  7. forumda herhangi bir açıklama yok. ama tahminim fazla uzun kalmaz. değerlendirilmesi gereken bir paket. ejderha ateşi için bile alınır.
     
  8. KerBeY

    KerBeY User

    her türlü alınır bu paketler 100 tl ye 60 top alıyorsun 2.seviye hemde hemde 400k gülle veriyor oldukça avantajlı
    100 liraya 50 vudu alınırken bu paketler de 30 vudu 2.seviye 30 alev 2.seviye kaçırılmaz bence :)
     
  9. Enesç

    Enesç User

    bu konu niye kapatılmadı etkinlik bitti ?
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.