Geri bildirim TR Fiyat Değişikliği Hakkında!

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Sensible tarafından 30 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sensible

    Sensible User

    Merhaba Korsanlar,

    Oyunumuzda yapılan TR Fiyat Değişikliği hakkında düşünce ve önerilerinizi bizlere bu konu altından iletebilirsiniz.

    Mesaj yazmadan önce dikkat etmeniz gerekenler;
    Lütfen öncelikle duyurumuzu okuyunuz: BURADAN

    Eğer bir sorunuz varsa öncelikle bir kaç sayfaya göz gezdiriniz, bu şekilde daha önce aynı soru sorulmuşsa cevabını bulabilirsiniz.

    Seafight Ekibiniz,
     
  2. ARTıcakmı fiyatlar yoksa düsücekmi ?
     
  3. Enesç

    Enesç User

    artacak tabiki okumadınmı yalnız fazla artmıyacak demek istemişler :D
     
  4. BIRAKTI

    BIRAKTI User

    muhtemelen artacak çünkü 31 ocak 23:59 kadar eski fiyattan alacaksınız diyor...
     
  5. KerBeY

    KerBeY User

    %10 mu artar yoksa %25 mi artar acaba
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  6. BIRAKTI

    BIRAKTI User

    1 gün daha sabredersek ögrenecegiz birlikte:)
     
  7. mamı_55

    mamı_55 User

    45 tane topa 200TL para az mı geldi seafight ??
     
  8. artması çok muhtemel.
    yanlız sayın Sensible adminim ;
    yukarıya söyleyinde KARACUMA paketi gibi paketleri yada benzerlerini , değişen zamanlarda ara ara satışa sunsalar iyi olur.
    açıklama bölümünde yazıyor ama. siz yine de talep olarak iletin.
    bir de ;
    ödeme bölümündeki gemilerin taş seviyeleri çok düşük kaldı. onlar elden geçirilsin
    ayrıca;
    ödeme bölümündeki gemiler gibi pet bölümü de açılsın. oraya da özel pet taşlı değişik petler konulup makul fiyatlarda satışa sunulsun
     
  9. LeaWooF

    LeaWooF User

    Seafight oyun piyasasında hele ki Türkiye şartlarında şu anda bile maddi olarak ciddi zorlayan bir oyun. Aksini düşünen oyuncu olduğunu zannetmiyorum. Avrupa-Türkiye şartlarıyla kıyaslamaya kalkılırsa bu fiyat artışının bizleri ciddi anlamda zorlayacağını düşünüyorum. Dolar artışıyla paket satışının arasında ki farkı ben anlayamadım, doların düşük olduğu zamanlarda da paket fiyatları standarttı yanlış hatırlamıyorsam. Kesinlikle şuan ki fiyatların gayet uygun olduğunu düşünüyorum, bu halde bile bir çok kişi(Türkiye şartları) alım yaparken 2 kez düşünüyordur..
     
  10. mamı_55

    mamı_55 User

    Ben şuan bile çok pahalı olduğu düşüncesindeyim. Belli bir kesime hitap ediyor sadece. Arada özel paketler çıkarsa alabiliyoruz. Onun dışında fiyatlar fahiş.
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  11. TheRemix*

    TheRemix* User

    Fiyatlar birkez arttırıldı belli bir süre geçtikten sonra tekrar artışa gidilmesi bu olayın alışkanlık haline getirilmesinden korkmamıza neden oluyor bu gidişte diyor Avrupa ülkelerinin fiyatlarına yaklaşıyoruz herhalde.
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  12. EFE

    EFE User

    Peki dolar düşünce düşürecekmisiniz fiyatları?Tabikide hayır.Yada şöyle söyleyeyim kıyamet balyozuna durup dururken zam yaptınız o zaman ne olduda arttı onun fiyatı?Yada şunu sorayım eskiden vudu paketlerinde 1yıl vudu rahibi olurdu 1er milyon gülle 100 vudu topu rahip 4.seviye olunca sessiz sedasız onuda altı aya düşürdünüz.Vudu rahibi 4.seviye olunca size maliyetimi arttı?.Ben bu oyuna başlayalı bir yıldan biraz fazla oldu o kadar eski değilim ama başladığımla şimdiki arasında dağlar kadar fark var iyi anlamda değil tabiki kötü anlamda,ve bu gün geçtikçede kötüye gidiyor.Yıl olmuş 2016 hala pırdan darbe puanı çıkıyor kimin ne işine yarıyorsa.Hey gidi seafight heyyyyyyyy.Davul da sizin tokmakta istediğiniz gibi çalmakta özgürsünüz bizede müstahak zaten.Haydi kolay gele.
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  13. benim anlamadığım. dolar sadece türkyiede artıyor. avrupada euro dolardan güçlü calışanların maaşları aynı maliyetiniz aynı.
    dolar artıyor diye elle tutulmayan bir soyut un fiyatının arttırılması sadece fırsatcılık. şuan sattığınız ürünleri 10 liraya satsanız ne zararınız var? üretim mi yapıyorsunuz hayır hammaddemi satın alıyorsunuz hayır? sadece internetten oyun oynuyoruz.bu oyun ayakta duruyorsa sebebi TS ventrilo gibi ortak kullanılan sosyal programlar yüzünden oluşan arkadaşlık ortamına dayanıyor bence zorlamayın RIP the Seafight olmasın. zaten bu oyunu ayakta tutan bu programlar yatıp kalkıp dua etmek lazım. millet sohbete geliyor gelmişken oyuna giriyor. oyun tek başına oynanması cok sıkıcı. bir filoyada girseniz iletişim yoksa o oyun ölüyor

    ayrıca şuan ki fiyatlardan bile yeni bir hesap açıp gemiyi fullesek 15 bin lira yetmiyor. 15 binliraya araba alınır. ben 8 yılda 8 bin lira para harcadım. aya bölündüğünde az ama toplamı yüksek ve başka hiç bir oyunda böyle bir fiyat görmedim.
     
    Son düzenlenen: 30 Ocak 2017
  14. EFE

    EFE User

    Bu konuda daha yazılacak çizilecek çok şey varda uzatmaya tatsızlık çıkarmaya gerek yok.Yukarıdada yıl 2016 yazmışım kusura bakmayın kafa 2016 da kaldı da benim.
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  15. beatdovne

    beatdovne User

    Cok dogru bir karar olmus dolar uzerinden satis yaparken bi tane parayla satilan harita var o 9.99 dolar turkiyede satisa cikinca 9.99 tl oluyor yani normalde turkiye fiyatinin dolara gore 3.80 kati falan olmasi lazim oda 37 tl civari eder asgari ucret dusuk oldugu icin adamlar simdiye kadar zaten cok yardimci oldular bile bu fiyat artisinin dogru oldugunu dusunuyorum istemeyen oyuna para yatirmasin bu oyunu 6 yildir oynuyorum maximum 100 tl yatirmisimdir ve zevk alarak oynuyorum adam beni bstirmis yok asa basmis falan sinirlenip sizde aliyosunuz falan filan ,fiyat yuksek olmus diyenlerde her gelen seyi gemisine alanlar oluyor zaten sen bu 9 tl lik haritayi 200 tl yap yine pahali derler ama yinede alirlar ve cikip forumda fiyat yuksek demeyi bilirler abicim fiyat sana yuksek geliyosa oynama hani oyun para ustune kurulu para yatirmayan bisey olmuyo diyosun free to play oyunlara goz at derim fakat her free to play oyunada atlamiycaksin dis gorunuste seafightta bir free to play oyun.
    NOT : ACIK BETA SUNUCUSUNDA OYNAYARAK HERKESIN ESIT OLDUGU BIR OYUN TECRUBESI YASAYABILIRSINIZ (ADMINLER HARIC :D)
     
  16. oyun eksikleri çok fazla sürekli problemler var geliştirme yok kara düzen devam ediyo 10 yıldır ayrıca oyuncluarın bi kısmı sürekli botta sözde hesapları kapatılıcak hala botta olan çok hesap var madem yakalıyosunuz burda yazın bizde görelim fiyat konusuna gelirsek bu oyun 5 kuruş para hak etmezken 5binliraya yakın para harcadığım için yönetimi suçlamıyorum istediğiniz kadar zam yapın haklısınız nasılsa biz para vermeye devam edicez ama hayırla yadedilmediğiniz aşikar
     
  17. adam başı 500 tl verin oyunu kökten KAPATICAZ deseniz şu an veririm
     
  18. Hyper-Cube

    Hyper-Cube User

    Bir kişi bunu açıklasın tamam iyi diyicem ancak oyunculara yönelik bir şey göremiyoruz.. soruma gelirsek bigpoint türkiyede sanırsam belirli bir merkezi vs. yok yani kısacası bigpointin türkiye ile sadece ödeme kısımlarında firmalarla bağlantısı vardır ki çoğu banka onlara çok düşük komisyonlarla sağlayacağından eminim yüksek hacimde satış yapıyor kullanıcılara + olarak seafight veya diğer oyunlarında hiç bir şekilde bir mal alım satımı yok yani kısacası seafight da gemi alırken o gemiyi biz gercek hayatta almıyoruz sanal olarak alınan bir şey yazılım ile alakalı şirket ile alakalı vs. giderleri olur tamam ancak bigpointin kaar değilde zarar etme olasılığı yok gibi bir şey adamlar her satışı sanal yaptığından sadece giderleri olur şirket yazılım ile alakalı birim vs. ama neden biz oyuncular her zaman 2. plana atıldık ? onuda merak ediyorum 1. planda her zaman para oldu tamam olmasın değil parasız oynamayalım vs. den bahsetmiyorum sen neden her sene yeni top her sene + eklentiler ile zaten kazanırken nedir bu para olayı desen yurt dışındaki oyuncular sizden cok yatırıyor tamam da adamlar ona göre maaş alıyor ona göre yaşıyorlar ona göre harcıyorlar sen gidip euro dolarla maaş alan birisini türkiyedeki tl ile maaş alan birisiyle karşılaştıramazsın zaten ... neyse gene paket almaya devam edicez gene devam edicez bakalım ne zaman son bulucak seafight sevdamız ..
     
  19. Selam,

    Zaten söylendiği gibi Türkiye ödemesi en ucuz ödeme bayraklarından biri. Yabancı ülkelere de zam geldi, o forumlardaki oyuncular da Türk pazarının çok ucuz olmasından şikayetçi, global sunucularda haksızlık oluştuğu görüşündeler fakat öyle birşey yok, her ülkenin durumuna göre değerlendiriliyor. Fiyat artışları hepimizi vuruyor, umalım ki en kısa zamanda ülke ekonomimiz belini doğrultsun.

    İyi Oyunlar Dilerim.
     
    İyori_Yagami ve Hyper-Cube bunu beğendi.
  20. kim ne derse desin arkadaşlar itemlern gerçekten çok fahiş fiyattalar artırılması gereksiz
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.