Çin Yeni Yıl Etkinliği Geri Bildirimleri

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 25 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DELGADO*

    DELGADO* User

    Görev verici dediği güvenli limanda mojo atılan yerin altında ki pet eğitimcisi aldığımız adam.
     
    *KiLiSLi*ReiS*bl©g* bunu beğendi.
  2. gorev verici var gorevlerden alabilirisn odulu ise güvenli limandaki sol alttaki çinli adamdan alabilrirsin son gorev horoza 5 mil hasar var 5k havai 5 k inci 5k eptir iyi oyunlar :)
     
  3. heaty

    heaty User

    5mil hasardan sonra görev varmı başka ? Yoksa tekrarlanıyormu 5mil hasar görevi
     
  4. GÖREV VERİCİLER GÜVENLİ LİMANDA BULUNAN CANLI HAYVAN EĞİTİMCİSİ OLAN YAŞLI ADAMA TIKLARSANIZ GÖREV ALIRSINIZ
     
  5. Selam,

    Havai Fişek Cephanesi, Ödeme kısmında 9.90 TL'ye satışta. Görev vericiler de artık güvenli limanlarda gözükmekte.

    İyi Oyunlar.
     
  6. tek sıkıntı npc sayısı az
     
  7. DELGADO*

    DELGADO* User

    Npc sayısı az ama karlı etkinlik bence skuld verdandi boş iş keşke ona atıcağım gülleyi buna bekletseydim :)
    Kod falan var mı acaba?
     
  8. BüRKüT*

    BüRKüT* User

    Biraz önce supporta bi yazı yazdım.Karşlık olarak gelen cevap buraya yazmam gerktiği oldu.Yani olay bilginiz dahilinde gerçekleşiyor ve belirteceğim olay serbest demek oluyor bu.
    Konuya geliyim.Üst lwl arkadaşlarım luck dragon adlı npc lere bazı oyuncuların vurduğunu lakin batırmayıp yanında gezdiklerini söyledi.Kısa zaman içinde anladıkki luck dragonu batırmak yerine canını sonda bırakıyolar 4-5 kişi geminin etrafında bekleyip tamire başladığında dakikada bir ele geçiriyolar her biri.Her ele geçirmedede 10 ejderha ateşi alıyolar.hesaplara binlerce ejderha ateşi dolduruyor yani seafight.böyle bişey varmı ya?Her önüme gelenden 8 li ejdarha yiyorum ben.adam event sonuna kadar oturup 40 bin ejderha ateşi kassa
    5 bin kere 8 li ejderha atar.yani adama günde 13 kere ejderha sallayabilir 1 sene boyunca.işin detay kısmını bilmiyorum bakın.üst lwl arkadaşlarım bunu gördü biz böyle bişey olabileceği üzerinde tahmin yürüttük ve baktılar gerçekten böyle bi durum var.şimdi ben bunu söylüyorum supporta diyoki şikayetini foruma yaz.Yani böyle bişey var,serbes sorunun varsa git orda ağla der gibi bişey bu.Bi admin bana açıklayabilirmi bunu?
     
    яoтαsız bunu beğendi.
  9. çAğRı

    çAğRı User

    daha öncede farklı oyun acıkları oldu. harıta katlama gülle katlama dısında oyunun kendı hatası olunca hıcbır ceza işlem yapımadı. yapılmaz
     
  10. +21 level olarak Lucky Dragon'a attığım havai gülle sayısı kadar sistem başına ortalama 18 bin inci alıyorum, e 35-40 civarı kristal de cabası, teşekkürler Seafight.
     
    ☆Janissary☆ bunu beğendi.
  11. etkinlik güzel ve karlı ejderha ateşinede bi cevapp verseler ona göre bizde kassak iyi olur
     
  12. DELGADO*

    DELGADO* User

    Sistem başı 18bin inci ve 35kristal derken 1 tane lucky dragon dan mı?
     
  13. ortalama olarak o şekilde 10milyon canı var
     
  14. 21 level ve üzeri bu şekilde; arkadaşın da belirttiği üzere sistemin 10 M DP'si var, sistem başına ortalama 18 bin inci ve 35-40 civarı kristal veriyor, ele geçirme başına da 10 Ejderha Ateşi cabası.
     
    DELGADO* bunu beğendi.
  15. BIRAKTI

    BIRAKTI User

    sıkıntı şu bu kasılan ejderhalar ne olacak eger bir cezası olmayacaksa duyuru yapın herkes kassın yapmayanlar magdur yapanlar karlı nasıl olacak bu iş biz parayı verip alalım devede kulak kadar ejderha kimileride dikilsin npc nin başına dakikada 8 saatte 480 bu nereye varır hiç hesapladınızmı sayın adminler ya geri çekin ya yapanları haksız kastıkları ejderha bedeli üzerinden tl olarak borçlandırınki alışveriş yapan oyuncularda komplekse girmesin kolay gelsin
     
  16. mamı_55

    mamı_55 User

    Aynen öyle. Futbol etkinliğinden beri ilk kez ağzımı bile açmadım etkinliğe. Teşekkür ederim yapımında emeği geçenlere.
     
    яoтαsız bunu beğendi.
  17. BüRKüT*

    BüRKüT* User

    yazıyı pazar yazıyorum günlerden salı tek admin çıkıp şöyledir böyledir demiyor.Demekki gemisi olanlar bunları kullanıyor pek konuşmaya gerek duymuyolar.sence cezası olurmu bu işin.geç bile kaldın.zaten arkadaşta demişdi boşa uğraşıyosun yazmakla diye ama biz yine bi şansımızı deneyelim istedik.Adminlere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.Gerçi oyunun çivisi baya çıktı artık millet götürdüğünü götürsün mantığıyla devam.Bot kullanın,açık yapın cezası yok nasıl olsa.Göz boyama banları atıyolar arada denk gelmezseniz devam.Kaç yıldır bot var bırak engellemeyi botu kısıtlamaya yönelik ufak hareketler içinde bile olunmadı.daha her haritaya 10 dk da bi verdandi atıldı millet gemilerini bota bırakıp incisini kristalini kastı.Bende gelip burda açık var yazıyorum belki bişiler yapan diye.Sanki tınlayan var herkes yolunu bulma derdinde olmuş.
     
  18. Botlara sürekli ban geliyor, bot kullanan gemilerin tamamı, hiç ban almamışsa bir ay uyarı niteliğinde, ban almışsa sınırsız kapatıldı bu sene içinde. Muhtemelen bir ay alanlar hala kullanıyordur, onlar da bir sonraki sistem banlarında illaki banlanacaktır. Konuyla ilgili bize bilgi verilmediği için cevap yazmadık size, yabancı forumlarda şikayet edilen hesapların ejderlerinin çekileceği yazılmış fakat bize böyle bir bilgi gelmedi. Elimizde kesin bilgi olmadığı için cevap veremedik. Bot konusunda çok içerlemişsiniz, o bot kullananların yatırım yaptıkları hesapları sonsuz cezalar alınca hesabınızda kullanılmadığı için mutlu olacaksınız.

    İyi oyunlar dilerim.
     
  19. Valla 1 sene oyunu bıraktım geri geldim o zamanda bot kullanan isimler vardı son 4 aydır geri geldim hala aynı isimler kullanıyor :) Hani bot kullanan adamı şikayet ediyoruz bişe olmuyo video kayıt ediyorum yine tık yok ee şu etkilikte 85 bin kristal kastılar adamlar bot ile siz banlanacak diyorsunuz oyuna girin biraz gezseydiniz etkinlikte sayıyı görecekstiniz bot kullanmayan sanırım 50 gemiyi geçmez bide harita botu kullananları saymıyorum onları göremiyoruz siz hala diyordunuz ban vs olacak sahiden soruyorum smod um siz inanıyor musunuz dediğinize ?
     
    •-•GiRaY_BjK•-• bunu beğendi.
  20. heaty

    heaty User

    Aylardır bot kullananları tanıyorum supporta şikayet etmeme rağmen tık yok. Yahu adamın kullandıgı belli kanıt sunuyoruz bilmem ney yapıyoruz birşey yapılmıyor.. Yani demek istediğim bot kullananlar cezalandırılcak deniliyor sürekli ama hiç birşey yapılmaz yapılmicak eminim. Burdaki yetkililerinde elinden birşey gelmiyor ama işte insan sitem ediyor. Emek hırsızlığı hiçbirşeye benzemez oyunda olsa bu böledir Ki Seafight göz yumuyor artık bu apacık belli artık. İyi Geceler..
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.