Kar Erimesi Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 17 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaşlar bu şöhret puanını neye göre veriyorlar rica etsem bunu açıklayabilrimisinz sistemlerin son atışlarına göre mi veriyor yoksa darbesine göre mi ?
     
  2. kaddarr

    kaddarr User

    hem son atış hem darbeye 1 tane veriyor
     
  3. kaddarr

    kaddarr User

    şuanda öyle yarın birşey çıkarırlarmı bilinmez
     
  4. 66hakan

    66hakan User

    günlük görevlerde var 100 250 şöhret veren hatta en sondaki 500 veriyor hergün çok rahat bitirirsin görevleri
     
  5. cap.utku

    cap.utku User

    5 vudu topu görevini bir defalığına mı yapabiliyoruz?
     
  6. Evet 1 defa yapılabiliyor.Şöhret görevleri her gün yapılabiliyor ama vudu topu sadece bir kereliğine.
     
  7. heaty

    heaty User

    kaç şöhretli göeevde geliyor bu vudu ?
     
  8. 2500 şöhreti tamamladıktan sonra görevleri yap en son görev 5 vudu topu veriyor.
    Kolay gelsin.
     
  9. selami

    selami User

    sandıklar çok saçma her açtıgımız sandık için bari bir veya 2 kris verin .
     
  10. aynen her sandık için 1 kristal verse çok iyi olur
     
  11. heaty

    heaty User

    kristali boşver, en azından barut zırh yerıne mojo agve veya triton çıksa daha iyi olurdu
     
  12. evet haklısın barut zırh nedir yav insanı oyundan soğutuyo...
     
  13. Sandıklardan barut ve çelik zırh yerine daha işe yarar malzemeler çıkması çok daha güzel olur; en azından barut ve zırh kaldırılsın, yerine eşdeğerinde mojo konulsun.
     
  14. sabahtan beri sandık açıyoruz kar gülle muhapbetine :))çevirip buzlu yapalım diye madem zarar etkinlk sonuçta ozaman kargüllesi 1000tanesi 500/1500 arası karaborsaya konulabilir sonuçta etkinlik düğüm güllesi olarak düşünüyorum bi yanlış varsa düzelsin arkadaşlar tabi 1000 adeti 500 olması temennimiz altlevelleride unutmadan:)Buzlu ve buzyanığı yapanda kendi oyundaki amaca göre değişir üstleveller zaten yasıralama yadabuz yanığı itemler vs şahsen ben bile anlayamadım hala:)açtığım sandıktan 2 etkinlik anahtarı falan alıyorum tamam güllede %de bakarsamda bakmıyorum ama zarar sonuçta okadar harita yap incibiriktir neden kar edemiyoruz?yada kar eden varsa bizmi beceremi yoruz:))))
     
  15. recvol

    recvol User

    baruta ve zırha ihtiyacı olan arkadaşlarımız var onları hiç düşünmüyonuz galiba sizlerde çok barut zırh olabilir bu oyunu sadece sizler oynamıyonuz başkalarıda oynuyor
     
  16. ozaman barut zırhta kara borsa :)1 başak yapamıyormusunuz en basit örnek yani istemediğiniz kadar karşılanıyor;)senin yerinde olduğum zamanlar da ben majoya inci basardım başak haritası bulmak için 1 etkinlik sandığına vereceğim inciyi mojo dahakarlıydı ozamanlar şimdi bişey demiyorum bile sizi düşünmeseydim bunu yazmazdım saygılar:);)
     
  17. birde hani zaten 1900 lerde olsak telgrafla şikayetlerioyuncular tektek dilegetirselerdi olurdu şu şartlarda sadace görüp paraya dayalı zorlama politikası devam ediyor yenisin etkinlik oynayacaksan paranda varsa al. ve oyna zarar etmessin çünki politikada sınır parayı kapsamıyor yani para vereni hilecileride kapsamıyor belli para yatırdıysan :(o layın kısa ve özü para yatır hilede yapsan oyunda kalırsın ha zamanında çok yatırdık bizlerde ama hala eziğiz nedense hiç oyunda zevk kalmadı doldurt boşalt etkinlikler dahada yazmaya gerek yok benim açımda iyiyse iyidedik her leveli düşünerek geneldede böyle içimden geçenler böyle beni geçin 8 senelik oyuncuların çoğu bıraktı yorumsuz daha anlayan anladı.
     
    bibidibabidubu5835 bunu beğendi.
  18. BENCE KARLI BİR ETKİNLİK SANDIKALRDANDA GÜ<EL KAR CEPHESİ ÇIKIYOR 100 TANE ALIYORSUN 50 TANE DAHA AÇMADAN 130 BİN GÜLLE YAPIYOR ONUDA BUZA ÇEVİRİYORSUN PAZARDANDA PATLAYAN ALIYORSUN ONADA SKULDLARA SIKIYORSUN İNCİ DÖNÜYOR ÖLE KARLI
     
  19. SERDAR inşallah daha çok kar edersin. ben sandıklardan barut va zırh çıkartmakta marifetliyim. :):):)
     
  20. aarkadaşlar şöhret puanı hangi gemiden alınıyor :D
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.