Canavara Giden Yol 2016

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 17 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selami

    selami User

    yok kabul etmedim davet ekranı geldi o sırada net gitti kabul etmedim ama nişanlar gitti
     
  2. sandık oranı cok düşük yükseltirseniz memnun oluruz
     
  3. samate

    samate User

    geçen seneki yaratığa giden yol etkinliğinde doombearer petinin özellikleri +10% isabet, +10%kaçınma şeklinde, bu senekinde nazzadarın özelliklerinde +7,5% isabet, +5% kritik isabet gözüküyor, ama nazzadar diğerinden daha pahalı, özellik açısından ucuz olmasına rağmen doombearer daha faydalı gözüküyor, merak ettim, özellikler hala geçen seneki gibi mi? bu seneki petlerin özellikleri hiç bir yerde yazmıyor da
     
  4. ●ђр●

    ●ђр● Guest

    Özellikler sadece taş olarak değişime uğraşmıştır diye düşünüyorum yani yaklaşık olarak değerler aynıdır. Pet taşlarının seviyeleri bu konuda yazıyor bakarsınız.
    Fiyatının pahalı olmasının nedeni ise nazzadar ın yeni olması, birden fazla pet sunulan önceki bir iki etkinlikte de dikkat ettiyseniz öyle yaptılar, yeni petleri özellikleri düşük de olsa daha pahalı sattılar. Aynı durum ödeme kısmındaki paketlerde de geçerli. Siz size uyanı alın: neye ihtiyacınız varsa ve hangisi ucuzsa.
     
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2016
  5. sa
    beyler tasarımları alan varsa bi söylesin nasıl alındığını allasen ya. hiç yardımcı almadan bitiryom her gün nerdeyse 5er kez ama hala alamadım. nerde hata yapıyom acaba? zaman 6-10 dk arasında oluyo acaba zamanı mı kısaltmak lazım?
     
  6. ●ђр●

    ●ђр● Guest

    Şansınıza bağlı tekrar tekrar deneyeceksiniz yapacak bir sey yok. Mesela ben de bir tanesini ilk seferde aldım diğer ikisini defalarca yaptım vermiyor çünkü şansa bağlı. Deneyeceğiz her gün sürekli..
     
  7. samate

    samate User

    1. yardımcı aldığım zaman mini oyundan tasarım alma şansım azalır mı?
    2. doombearer petinin içindeki taşlar kaç lvl? şu an +10% isabet veren bir taş yok
     
  8. samate

    samate User

  9. Bende Habrok petindeki %10 isabet özelliği %10.5'a dönüşmüştü, muhtemelen o da %10'dan %10.5'a, yani 14 levele dönüşmüştür.
     
  10. samate

    samate User

    +10% olduğu zaman kaç lvldi taş, hatırlıyor musunuz
     
  11. Pet özellikleri taşa dönüştürüldükten sonra %10 isabet özelliği %10.5 isabet taşına dönüşmüştü.
     
  12. yumi

    yumi User

    %10.5 isabet %10.5 kaçınma.
     
  13. antik kötülük haritasına yeni gircem nasıl yapılır bilgi verirmisiniz ve kaç gülle lazım 200 bin yeterlimi mesela ?
     
  14. ●ђр●

    ●ђр● Guest

    Güvenli limana gidin orada bir npc gemisi var üzerine tıklayın göreceksiniz. 50bin civarı da yeter 3 kisi kesiyorsunuz zaten.
     
  15. biz bu sıralamalar için boşuna mı ugrasıyoruz ?? giriyoruz topu vermiyosunuz ... madem ödül vermicektiniz baştan söyleseydiniz de ugrasmasaydık
     
  16. Toplar neden gelmedi dünde vermedi bu günde ne bu ??
     
  17. Zehra'daki görevler kaç gün ya da kaç saatte bir sıfırlanıyor? İstenilen antik nişanlar sıfırdan başlıyor mu, başlıyorsa kaç günde bir?
     
  18. Bu sıralamaya giren gemilerin toplarını ne zaman vermeyı düşüyorsunuz etkınlik bitincemı programcılara ilettik dıyorsunuz zaten toplam 10 gunluk bir etkinlik ne zaman düzeltilecek son günmü.Hepsini geçtim karaborsada vudu topları bazı gemilerde gözüküyor bazılarında gözükmüyor bu bır hatamı bi açıklama yapın artık.
     
    Son düzenlenen: 22 Ağustos 2016
  19. Bu Nazzadar pedinin özelliğini yazabilecek varmı acaba teşekkürler...
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.