Seafight Lig Sistemi!

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Genoveva tarafından 5 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Sayın Bigpatron,


    Lig sıralamalarında farklı bir şeyler dönüyor, özellikle son birkaç aydır bu durum ciddi anlamda göze batar oldu.

    Şu anki baraküda lig sıralamasında birinci sırada olan oyuncuya ait Seafight sıralama değerlerine kabaca göz gezdirdim ortada ters bir şeyler olduğu fikri sabitleşmiş durumda;

    Oyuncu olarak edinebildiğim bilgileri sizinle paylaşıyorum;

    Serverİspanya 2
    Nick - ID★AS★ - 41735205
    Level14
    Güncel TP 2.408.933.637
    Güncel EP 4.289.188.457
    Harita Sayısı ve EP Kazanımı
    Başak 186 353.400.000
    Oğlak 69 241.500.000
    Sagi 37 212.750.000
    Yengeç 30 285.000.000
    Eski haritalar - -
    Taarus 3 3.600.000
    Acuaris - -
    libra - Leo - -
    Haritalar Toplam EP 1.096.250.000
    * Ep hesaplamasına konu değerleri atılan güllesi ve güncel değerleme şekli ile hesapladım yaklaşık değerlerdir.
    * Söz konusu harita sayısı oyuncunun açılışından güne kadar bitirdiği harita sayısıdır, bakınca kedi buysa ciğer nerde şeklinde soru sormama neden olan bir görüntü...

    Kaynak olarak yararlandığım istatistiki değerler seafigt verileri olup güncel değerlerde anlık Lig sıralamasındaki Elit Puanı ise 2.251.688.140 olarak görülmektedir. Aradaki fark 100-200 Milyon civarı olsa bir şekilde mantıklı gelecek ancak farklı bir şeyler dönüyor, Yakında Natotanda tıpkı benim gibi alıverişi kesecek oda bu ve benzeri hareketi yapan oyuncular ile uğraşmaktan emeğinin, hakkının gasp edilmesine tahammül edemeyecek...

    Şayet düzeltilmeyecek ve bu şekilde türlü açıklar ile insanların emek ve paralarının gasp edilmesi ile eş değer tutacağımız bu tutuma devam edilmesine izin verilecek ise bunu bilmek hakkımız.

    LÜTFEN KONTROL EDİP SONUCU Paylaşırmısınız.

    Saygılar,
     
  2. yumi

    yumi User

    siz lig puanı ile haritalar toplamındaki farktan mı söz ediyorsunuz?
     
  3. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Atılan gülle bitirilen harita sayısı ortada karşılığı alınan EP de bir tutarsızlık var


    Özetle yukarıdaki gibi,

    iyi oyunlar
     
  4. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Sayın Bigpatron

    Konuyla ilgili tek kelime cevap alamadım...
     
  5. LİG SİSTEMİDE oyunu öldüren etkenlerden birisi ... oyuncuları bota mecbur bırakmak ... bu oyunun adı degişmeli bence.. BOTFİGHT:DGerçekten belli sebeplerden dolayı hala dewam ediyorum şu lanet oyuna ya... lig sistemini oyuna ekleme kararını hangi akıllı aldı çok merak ediyorum.. artık oyun BİTTİ BİTTİ!!!kas oyuk koy bota kas elitpuan .... bu oyun bölemiydi ya?????nedir lig sistemi ..??neye istinaden oyuna eklendi???eskiden gemi sınıfları vardı kimin gemisinin güçlü oldugunu herkes anlardı.!!!!ÖLDÜRDÜLER OYUNU YAZIK :(Haritaya çık çarşamba pazarı gibi ortalık hahaha:Dsabah sabah sinirden yazdıklarıma gülüyorum :Dbanlayın benide kurtalayım :Dneyse daha fazla yazmıyım gidişatım kötü biliyorum:XD
     
    Son düzenlenen: 5 Haziran 2016
  6. yumi

    yumi User

    pek üstüne düşmediğim bir konu ama siz sanırım daha dikkatli ve hassas inceliyorsunuz. haritayı bitirmeden dalgaları tekrar tekrara yapma olasılıkları olabilirmi? dalga ödülü ep sıralamalarınızda kayda değer bir avantaj sağlıyormu?
     
  7. Adamlar 1 ayda milyarlar kasıyorlar nasıl kasıyorlar anlamıyorum önceden Almanlar şimdi İspanyollar devrede.Ben im gemim 5senelik 3.sırada full özeldeyim 4.5 milyar kamsışım adam 1 ayda 3 milyar kasmış naıl kasıyor bunu ?o_O Ali ağaoğlu gibi bir dayında olsa para yetişmez onu kasmaya :D 1 ayda 3.5 milyar kasıldı geçen ay şuan 20gün olmuş 2.765.270.492 bune be :D gelde bu puanın adil olduğuna inan bu puana adil diyenlerede 2 çift lafım var HADİ ORDAN .... :mad:
     
  8. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    ışık gemilerine özgü bir sistem açığı olduğunu düşünüyorum ayrıca bunu benim değil yetkililerin bulup önlem ve cezai işlemi yapması gerekiyor. Dalgaların tekrarlanması nadirde olsa olabiliyor ancak süreklilik arz etse bile bu kadar EP yapılması (Söz konusu oyuncu için) fiziken mümkün değil.
     
  9. Sayın Bigpatron. Bunun nasıl yapıldığını Türkiye desteğine bildirdim bu sorunun olduğunu ilettim fakat yabancı serverde oynadığım için aldığım cevap.
    Merhaba,

    Yabancı server sorunlarnı biz neden iletelim ki. Bize verilen görev TR serverlerine bakmak.
    TR server dışında bir server ile şikayetiniz varsa o server yetkililerine iletmelisiniz. Onlar da bizim baktığımız server sorunlarına karışmamaktadır.

    Nasıl yapıldığını buraya yazmayacağım. Şikayet mailimi bulup kontrol edebilirsiniz. Türkiye desteğine Norveç ve Danimarka desteğinede bildirdim. İnsanlar bu açığı 3 aydır kullanıp 40 50 milyon inci yapıp bir anda inciyi harcamaları mantıklı oldu. Fakat benim gibi farkında olmadan bazen dalgayı tekrarlayan kişilerin,şikayeti bildirenlerin tüm inci ve gülleleri sistem tarafından silindi. Açıklama(market bugu) (!)
    Saygılarımla
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  10. yolcu11

    yolcu11 User

    Hesaplamaların doğrudur bende inceleme yaptım hatta ispanya serverine girip bug mu var acaba diye düşünerek . Oyuncuları casusladım sürekli başak haritasındalar aklım almadı nasıl kastıkları konusunda önce NATOTAN şimdi de bunlar çıktı(Hadi natotan yüksek maliyet harçıyor diyelim. Bunlarda mı aynı ?) . Uzun yıllardır aktif olarak oynuyorum nasıl bu kadar yaptıklarını çözebilmiş degilim bilen varsa ise bize de taktik versinler :) Bir yetkili bizi aydınlatırsa sevinirim .
     
  11. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Programcılara ileteceğim ancak sonuç hakkında resmi duyuru olmadığı sürece size detaylı bilgi vermem malesef mümkün olmaz
     
  12. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Yazdığıız mailin ticket numarasını yazarsanız bulabilirim ancak.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. aslında oyundiye baktığımızda ve bukonularada tamdestek veren oyuncu olarak bizim dilimizde hileli oyuncular hile kullanıp haksız rekabetle birşeyler yapanlar ve alınteri ve emekle uğraşanları ezmeleri son iki senede önüne geçilemeyen bu konular bizleri oyuncu olarak hem üzmekte hem oyundan soğutmakta hemde ler bitmiyor işte buda ayrı birkonu olmakla bencede incelenmeli düşüncesindeyim bu konuyuda yakalayıp kendi hakkını arayan arkadaşada ayrıca teşekkür ederim benşahsen 1000ler yyeter düşüncesiyle kendimegöre oynayan oyuncu olarak :Dcidden okadarzorki 1000ler benimbile aklımda sorular oluştu açıkçası nasıldiye:)
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. 74/12419510 incininde geri yüklenmesi ümidi ile.
    Ticket#2016051437021488
     
  15. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Ne incisinden bahsediyorusunuz ben size açığın nasıl yapıldığını anlattığınız ticket numarasını sordum. Server supportunuza yazmışsınız ve cevabını bekleyin ne diye sürekli her iki tarafa mail atıyorsunuz ki..
     
  16. zaten bu tiket numarasında yazdım. kendi serverimin admininin yazdığı "sana yardımcı olamam korkuyorum" ve dahada cevap alamıyorum. herkes sizin gibi iyi niyetli değil Semih Bey yinede sağ olun.
     
  17. ★AS★ ispanya 2 3.164.376.031 bu adam ne vuruyor böyle 12 satte 120 milyon ep kastı bu gerçek olabilirmi ?? nasıl bir kasmadır gerçekten inanılır gibi değil...
     
  18. ★AS★ ispanya 2 Baraküda Liginde Tüm Sunucularda 1. Kesinlikle Hile Kullanarak Kasmış Buyrun Kanıtı Bu Kadar Az Harita Farkına Rağmen TP Ve EP De Okadar Çok Fark ..
    1 Haziranda E PROF Nickli Arkadşın Yazdığı Bilgiler Ve Şuanki Bilgiler
    1 Haziran Tp : 2.408.933.637 8 Haziran Tp : 2911399648
    1 Haziran Başak Sayısı : 186 8 Haziran Başak Sayısı: 229 Fark: 43 Adet Oynamış
    1 Haziran Oğlak Sayısı : 69 8 Haziran Oğlak Sayısı: 78 Fark: 9 Adet Oynamış
    1 Haziran Yay Sayısı : 37 8 Haziran Yay Sayısı: 37 Fark: 0
    1 Haziran Yengeç Sayısı: 30 8 Haziran Yengeç Sayısı: 31 Fark: 1 Adet Oynamış
    1 Haziran Taarus Sayısı: 3 8 Haziran Taarus Sayısı: 3 Fark: 0
     
    ZODİAC-DSF bunu beğendi.
  19. yolcu11

    yolcu11 User

    Evet mantıklı acıklama var mıdır ? Oyun bilgilerine dayanarak hesap ortada nasıl kasılıyor bu puan ? Bigpatron sizde biliyorsunuz bu oyunu kac yıldır icindesiniz nasıl kasıldıgı halkında fikrininz var mı? @Bigpatron
     
  20. ★AS★ ispanya 2 3.164.376.031
    Dün 05:16
    Bugün 3.420.742.731
    25 satte 256m ep
    Neden bir yetkili ilgilenmiyor açık açık bellli ????? Baraküda liginin ilk 34 den 30u ispanyol belli bir hile kullanarak ep kasıyorlar. almanlar yapoyordu önceden yazdık yazdık bir işlem ypılmadı para yatırıyor denildi bunlardamı çok zengin acaba ?
     
    ZODİAC-DSF bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.