Geri bildirim Cassiopeia Geri Dönüyor 2016

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Sensible tarafından 19 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cassiopeia'nın tekrarlanabilir görevi kaç saatte bir tekrarlanıyor. Günün hangi saatinde başlıyor ve ne kadar da bir tekrarlanıyor. Lütfen bir bilgi verir misiniz? Teşekkürler
     
  2. ***EZEL***

    ***EZEL*** User

    Türkiye saati ile saat 13 ile 16 arası üzerine 3 saat koyarak böyle devam ediyor
     
  3. selami

    selami User

    adminim karaborsa vudu topu bazı gemilerde gözüküyor bazılarında gözükmüyor bunun sebebi nedir acaba ?
     
  4. KяaL!

    KяaL! User

    vudu topları şuanda görünüyormu .bende görünmüyorda
     
  5. Vudu topu fiyatını öğrenen kişi yazabilir mi fiyatını global mega serverdeyimde :)
     
  6. 200 lanetli
    100 ışık
    10 bin inci sadece tahmin :D:D:D
     
  7. 100 lanetli 50 ışık ve 10 bin incidir... saygılarımla
     
  8. bu ejderha yumurtalarının her biri ruh veriyordu artık vermiyor nasıl oluyor bu ?
     
  9. nerden alınıyor
     
  10. *Sempatis*

    *Sempatis* User

    Bu akdar lanetliyi boşuna mı kasıtk 3,000 lanetli 3,000 ışık yayan ruh ile sadece 30 top alabildik neden birazcık daha alamıyoruz ?
     
  11. aynen harcıcaz artık yapcak bişi yok
     
  12. 15 lv oldum ıcın laraborsada vudu toplarını goremıyorum.16 lv olursak 16 lv olunca vudu toplarını kara borsda gorebılecekmıyız ?
     
  13. hayır 20 üstü icindi galiba birde lig muhabbeti var.
     
  14. 15 lv oldum ıcın laraborsada vudu toplarını goremıyorum.20 lv olursak 20 lv olunca vudu toplarını kara borsda gorebılecekmıyız ?
     
  15. Parayla alınan topları ruhla alıyorsunuz, hala neden bukadar az alabiliyoruz diyorsunuz. Zamanında 50 vudu topu kaç paraya satılıyordu hatırlıyor musunuz?
     
  16. hacı iyi dedin güzel dedin maddi durumun iyi ki demekki para yatırıyorsun saygı duyarım benim ne yazıkki iyi değil öğrenciyim okul dışında vakit geçirmek için giriyorum oyuna ve eminim ki benim gibi birsürü öğrenci arkadaşım oynuyor bu ve bunun gibi oyunları ama bence oyuna para yatırmayanlarda yatıranlarla aynı şartlar altında oynamalı biraz daha fazla emek harcayarak Sen vudu tolarını fullemişsin hatta seviyelendirmişsin iyi güzel kendin hatta yazmışsın zamanında kaç paraya satıllıyordu diye kim bilir ne zaman dimi o zamandan bu yana vudu topu ayrıcalığıyla oynuyorsun bırakında para yatırmayanlarda faydalansın.
     
  17. 1 etkinlikte vudu toplarını fullemeyi mi düşünüyordunuz? Ben de isterim herkesin aynı şartlarda oynamasını, herkesin oyunculuğunu ön plana çıkarmasını ama bizim kaç taş paketi çekerek yaptığımız 18 seviye taşları da 2 bokora çıkartan sistem böyle maalesef.
     
  18. Sonniki

    Sonniki User

    karaborsa da ki barikatlı üst güverte gibi nesneler 14 günden fazla alınabiliyor ruhlar hesaptan düşüyor ancak hesaba yansımıyor 14 de kalıyor
     
  19. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Sayın Bigpatron

    10 gün süreli aldığım bufların süresi bitti yenileyeceğim ancak Karaborsada görünmüyor, rica etsem kontol edip düzeltilmesini konusunda yardımcı olurmusunuz.

    Saygılar,
     
  20. ●ђр●

    ●ђр● Guest

    Bufflar biter bitmez karaborsaya görünmüyor lakin genelde 1-2 saat bekleyince tekrardan satın alım için aktifleşiyorlar. Yani önceki etkinliklerde böyleydi.
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.