Sevgililer Günü Etkinliği!

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 10 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. şunu bende gerçekten merak ediyorum artık etkinlik güzel oldumu oyuncularda gülle oldumu daha çok onylyn oluyorlar ve yatırımı daha çok yapıyorlar dolayısıyla etkinlikte inci ve güllenin bol verilmesi oyuncu kazandırcaktır.
     
  2. iç zehiri hançerle kendini seafight bunu istiyor hahahhahahahahahha:D
     
    -☆Q7☆- bunu beğendi.
  3. adamlar deniz romantizmini değiştirmişler tebrikler :)
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  4. no romatizim yes PARAtizim hahahhaha:D
     
    -☆Q7☆- bunu beğendi.
  5. -☆Q7☆-

    -☆Q7☆- User

    çözmüşsün bigpointin felsefesini tebrikler
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  6. yıllarımızı harcadık yani olsun o kadar demi:p
     
    -☆Q7☆- bunu beğendi.
  7. ÇÖZMEK YETMİYOR ADAMLARI SİZİ KUL YAPMIŞ RESMEN YEMİŞİM 10 BİN TLSİ (ÖRNEK OLARAK) YAHUDİNİN KURDUĞU OYUN UNUTMA MÜSLÜMAN O HANÇERİ TAKMIŞLAR ZEHİRİ VERMİŞLER BANLATINDA KURTULUN ŞU OYUNDAN OYUNUNDA DEĞİLİM YAHUDİ BUNLAR (KURUCULAR) BİR KAÇ TÜRK'Ü'DE KAFAYA ALMIŞLAR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA ODA YAHUDİ OLABİLİR SİNSİDİR ONLAR SEN İSTEDİĞİN KADAR PROTESTO ET GÜLER GEÇERLER SİZE GEÇİYORLAR'DA ''KUSURA BAKMAYIN OYUNCULAR SİZ'DE'DE AHMAKLIK VAR MADEM BİLİYON BUNLARI NEYİNE OYNUYORSUN BUNU BEN OYNAMIYORUM ÇOK ŞÜKÜR BAN ALDIM ÖYLE KURTULDUK SATIN ÇIKARIN ELİNİZDEN DİCEMDE BARİ GAVURA SATIN MÜSLÜMANA SATIP'TA BUNLARA DALGA GEÇİRTMEYİN İSTER YAZDIKLARIMA KATILIN KATILMAYIN ''ASIL HATA BİZDEYDİ BİZİM BUNA BAŞLAMAMIZ'' ÇOK PİŞMANIM 9 SENEMİ ALDI BU OYUN ARADA GİRİP YAZIYORUM KURTULAN OLURSA NE MUTLU @Bigpatron Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol HZ MEVLANA CELALEDDİN RUMİ
     
  8. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Oyunla din arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz bilemiyorum. Madem o kadar takıntınız var yahudi vs. Ne diye yahudinin bulduğu interneti hatta bilgisayarını kullanıyorsunuz eminim telefonunuzda onların bulduğu bir modeldir! Bence burdaki arkadaşların sizin tavsiyesine ihtiyacı değilde, sizin ciddi anlamda yardıma ihtiyacınız var..

    Arada banada laf yapmaya çalışmışsınız. Size tek diyeceğim yüce Rabbim benim nasıl olduğumu biliyor, onun kulları (sen ve senin gibiler) iyi bilmiş yada kötü bilmiş emin olun hiçte umrumda değil..
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.