Open Beta Sunucusu

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 4 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Leveller düştü ise beta serveri sıfırlamıştır programcılar ve bu durumda yapabilecek birşey yoktur. Yeni hesap açarsanız zaten direk 25 lvl olarak başlarsınız.
     
  2. tşk
     
  3. peki bu sıfırlanmıstır dedınız ama mazemeler duruyor sadece level sıfırlanmıs yapan kişi zaten tekrar level yapar gemılerın cogunda ıncı mılyonlarca var
     
  4. @Bigpatron o kadar yeni gemi açın dediniz fakat logging in user ... % LOST CONNECTION diğer gemiden giriyor napacaz ?
     
  5. beta sıfırlanmadı resetle birlikte gemilere 1mil kristal inci ve mojo geldi levelleri 25 yapıldı bazı gemilerinse levelleri 1 e düşürüldü mesela ben
     
  6. top genişletmeleri ve direk genişletmelerinde yetersizz kaynak hatası veriyor.
     
  7. Beta ya da Beta Sürüm, yazılımın ilk sürümündeki sistem testlerinden ve eksiklik testlerinden geçirilmeyi belirtir. Bu sürümde amaçlanan farklı donanımlar altında yazılımı sorunsuz çalıştırmadır.AMA MALESEF BETANIN NE ANLAMA GELDIGINI BILMEYENLER VAR ORASI NORMAL BIR SERVER DEĞİL.sizlerin istediği gibi rahat rahat oyun oynanılması diye açılmış bir serverda değil.BENCE BETA KAPATILMALI.BİZLERİN SENELERCE EMEK HARCADIĞIMIZ EN BASITINDE KRISTALINDEN TUT TAŞINA KADAR BEDAVADAN KOLAY YOLDAN ELDE EDEREK OYNANAN BIR SUNUCU GIBI OLMAMALI BETA.
     
  8. Katılıyorum
     
  9. #Çakır

    #Çakır User

    bir sorum olacak bu serverin yöneticileri kafayımı yedi ? oyunda 50 tane admin var kafalarına göre iş yapıyorlar ayrıca admin değildirler ama canları aşırı derecede fazla bazılarının canı çok az ama vurunca hemen doluyor saçma değilmi ? madem böyle bizede fildişi güverte versinler karaborsa aracılığı ile diğer türlü hep küçük kalıyoruz 25/1 bigpatron da onda sıkıntı yok da yarım saat uraşıp ada alalım sonra kuleleri dikelim admin gelsin tek tek alsın hepsini nasıl bir adalet ? admin filosundayım ama ordaki adminde oyuna girmiyor girsede hiç bir şey yapamıyor . heralde betada adminler arkadaşlarını filan admin gemisiyle ödüllendiriyor .
     
  10. Ya Bu 30 top yeri açma da hata mi var sağ g oturuyorum sola gidiyor bazen sağda kalıyor ama yinede 30 top yeri açılmıyor?
     
  11. Bigpatron Sizden Düzgün Cevaplar Almayı Bekliyorum Biraz Olsun Yardımcı Olurmusunuz ?
     
  12. Çıkış Yapıp Tekrar Giriş Yap Açılır Kardeşim.
     
  13. OutLaw_07

    OutLaw_07 User

    Bigpatron 1. haritalarda ele geçirme aktif. bir hata mı var?
     
  14. özkantr

    özkantr User

    arkadaşlar yeni harıtaların ekleneceği ilk duyuruda yeni tılsım haritası ekleneceği de yazıyordu. görünürde bişeyler var mı?
     
  15. OutLaw_07

    OutLaw_07 User

    pazarda behemottan başka tılsım yok.sanırım yok
     
  16. ylmzmali23

    ylmzmali23 User

    Merhaba arkadaslar betaya basladim.Merak ettigim bazi seyler var
    -Öncelikle 30 top ve direk yeri diyor herkes onu nasil aliyoz
    -Şu HRMS npcleri kesince verilen taçlar ne işe yariyor ve nasil kullaniliyor yardim ederseniz sevinirim
     
  17. BETA KAPANDI GEÇMİŞ OLSUN mega serverde SIKILMAYA DEVAM
     
    αƒσяι̇zмα# bunu beğendi.
  18. hikoo

    hikoo User

    sana 1 gün geçerli 30 tane top gemine katma imkanı veriyor
     
  19. merhabalar kolay gelsin BETA SERVER KAPANDI MAINTENANCE oldu bu normal serverla alakası varmı ve ne zaman açılabılır bilginiz varsa bilgilendirirseniz memnun kalırız kolay gelsin