Kış Erimesi Etkinliği

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 13 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karaborsada neden kar güllesi yok bilerekten konmamıs belli satışta para ile satılıyor.bu etknlkte benim bildigim etknlk inci kasmak için vardır oysaki biz harcıyoruz kar yok :D
     
  2. Bir hüsran daha zaten bıraktım benim için etkinlik bu kararmış en iyisi tılsım .Etkinlik dediğin kar amaçlı olur oyuncu inci ve kristal yapar kartopunu buz gülmesine buz gülmesine inci ver yanan buza NPCye attımız zaman 60 kristal fakat değiştirirken gülle azalıyor artı inci de hesapladı 1 kristal 270 inciye denk geldi düşünün artık:))
     
  3. NavySEaL

    NavySEaL User

    750k kartopu güllesi=35 tl
    400k buz yanığı =37 tl

    Şimdi 750k kartopu + bir miktar altın = 500k buz cephanesi
    500k buz cephanesi + 500k inci = 250k buz yanığı

    Hanı tamm para istiyosun seafight anlıyoruzda parasını veren adamları bari keriz yerine koyma ya.
     
  4. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User


    Adı etkinlik olan ve tercih edilen her gülleyi paraya dönüştürme çabası ön çıkarılınca gayet normal, tok satıcı bunlar :p
     
  5. Parayla kristal daha ucuza geliyor benim bildiğim etkinliklerde oyuncu inci yapar kar ederki savaşlarda atsın diye :)) aksine incimi azalıyor yarın savaşta da artık oyuk atarız :)) peki suç kimde:))
     
  6. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Evet haklısınız eskisi gibi kãrlı değil etkinlikler eskisine nazaran ancak şuda bir gerçek ki zarar ediyorsanız vurmak zorunda değilsiniz.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. Whoops

    Whoops User

    Gidin oyukla Hugin kesin, güllenizi alın, başka da etliye sütlüye karışmayın, tavsiyemdir.
     
  8. bestami

    bestami User

    Haritalarda fazla higun da yok olsa vururuz. Higuna sıkmaya başlıyorum bi bakiyorum 2 kisi Hop gelip onlarda sıkıyor.
     
  9. yazdıklarınıza aynen katılıyorum ama şunu belirteyimki bu oyunda amaç
    SAVAŞ
    BEHO YADA IŞIKTA İNCİ KASMA
    SİSTEMLERDEN PARA KASMA
    PIR TOPLAMA
    ÖZEL HARİTA
    SINAV VE GÖREVLER
    bir zamandan sonra sıkıyor ve etkinliklerden değişik sistem kesme biraz da kar etmek istiyoruz.yanlış düşünüyorsam lütfen söyleyin
    BİGPATRON
     
  10. ADMIN OPEN BETA NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ TARİHTE AÇILACAK ?
     
  11. vurmuyalımmı :D bizim sorunumz degil oyunun sorunu biz bu oyunun hakkını fazlasıyla veriyoruz ama oyun bizim hakkımıız vermiyor.
     
  12. ADMIN BETA NİÇİN BETAYI KAPATIYORSUNUZ ? BARİ KAPATIP HİÇ AÇMAYIN OYUNU SUNUCUDAN SİLİN TAMAMEN
     
  13. YAZIKTIR BÖYLE YAPMAYIN BARİ NE ZAMAN AÇILACAĞINI DE @BİGPATRON
     
  14. Sen kalk 3 sunucuyu birleştir sonra oyuna tek sunucuya atılan sayıda / sıklıkta npc at... Jormun - Slep küçük gemiler için hayal zaten de bari Hugin sayısını arttırın / artırılmasını talep edin sevgili yönetim.
     
  15. Sayın Bigpatron oyuncunun inan etkinliklerde bi kabahati yok nedenderseniz sistem keseceğiz gülle karaborsada yok parayla alınan diyorlar:) inanın Seafight oynamayı seviyorum hatta parada harcıyorum ama herşeyden para olmazki:)) sizden ricam bi üst merciye durumu iletseniz karaborsaya kar topu güllesi koysalar inciyle . Ben bu etkinliği 1 yıldır bekliyordum sırf kristal yapacaz diye Seafight beni yine şaşırtmadı zarar ediyoz .Tamam vurmak zorunda değiliz de ah şu yetenek inciyle yapılsa inanın zararmı hiç vurmam tentagle keserim.ama kristal lazım yeteneği 70 yapamadım inciyle alın diyeceksiniz çok pahalı bence tabi:)) ama adı üstünde etkinlik işde bazı itemleri ucuza yapacağımız yer olmalı tabi bunlar benim fikrim kolay gelsin.
     
  16. hikoo

    hikoo User

    Bence Server Birleşimlerini Ayırın Bunu Üstmercilere Bildirin Oyun Artık Eskisi kadar HeycanLı ve Güzel Değil İnsanın Para Yatıracağı Varsada Yatıramıyor Artık Para İtem Alacagı zaman Çok düşünülüyor Çünkü Kar Etmesi % 1 Bile Olmuyor
     
  17. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Açıldığında zaten beta hesabınız diye birşeyde olmayacak. Terbiyesizliğe lüzum yok siz bir oyun hatta beta Server için küfür edecek kadar alçalabiliyorsanız hiç oynamayın daha iyi. Zira sizin gibi oyunculara ihtiyaç yok!
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  18. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    İlettim durumu ve dünden beri sadece ben değil diğer ülke yetkilileride iletti. Hatta ben koymazlarsa gemilerin içeriğini arttırmaları en azından normal elit gülle ile vurulabilir hale getirmelerini önerdim. Bekliyoruz işte.
     
  19. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Sayın Bigpatron, Etkinlik güllelerinin birbirine takas oranları çok yüksek bir iyileştirme yapılamaz mı ?

    kış etkinliği bitmek üzere ama aklıma gelmişken yazmak istedim; geçen yıl Kar güllesi paketlerinde 1 milyon gülle vardı şu anda 750.000 gülle var! Serverlerin birleşmesi ile fiyatlar makul seviyeye çekilir diye ümit ederken tam aksi bir durumla karşılaşıyoruz.
     
  20. AKHILON

    AKHILON User

    etkinlik iyi hoşda para verip kasılmak biraz sıkıntı zaten herşeye elimizden geldiğince para veriyoruz. ama bu etkinlikte baya bi zorlamışlar:)
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.