Kış Etkinliği 2015

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bu görevlerde levellera göre mi veriliyor? Benim filodan bir arkadaş benim aldığımın 3 katı ödül almış. Etkinlik rehberinde böyle br bildirim yoktu.
     
  2. amiral puanı ? :D
     
  3. 2 gündür chatte 2 cümlenin biri yok hediyeyi bırakın yok 13e getirin, yok görev yapcam sonra geri bırakacam, ya amaç zaten hediyeyi tutmak, adam sana görev yap diye neden versin vallahi bayıldım bıktım artık :cool:
     
  4. sıralamaya oynamayacaklar olarak biz öyle yaptık görevimizi tamamlamış olduk ve haritaya geri bıraktık hediyeyi. Sıralamaya oynayanlar zaten bırakmıyorlar dediğin gibi.
     
  5. Sayın yetkililer oyunu sıkıcı hale getirmek için nedir bu çaba ; Eskiden ne güzel 3 dakikada atardı her daim koşturma heyecan şimdi yapmışsınız 30 dakika dost bir filo aldığı zaman paketi 30 dakika sigara kahve molası oyundan soğutuyorsunuz, şaka gibi arada dizi seyreder olduk.
    Varsa bir çaresi oyuna heyecan lazım son dönem aktivitelerinizin hepsi soluksuz ve sıkıcı.
     
    ***PAŞAM*** ve яoтαsız bunu beğendi.
  6. arkadaşlar sakin SEAFİGHT her zamanki gibi hatalardan dolayı kod verir ödeşmiş oluruz. relax olun flim seyredin yaratıcılık köşesinde önerdiğim güzel filmler var göz atın derim
     
  7. karaborsadaki petlerden hangisi daha iyi varmı fikri olan ? kaçınmamı isabetmi ? tşk
     
  8. BU NE YA BOS BOS GEZIYORUZ YA HEDIYEYI ARTIRIN NOLUR GOREV KALMIS 2 GUNDUR
     
  9. Hediye artırılması zor ancak inci veren skull sayısı çoğaltılabilir zira skull NPC sini bulmak için 20 ile 6 haritaları arasını mekik dokumaktan başım döndü:))
     
  10. ÇARE: dostları da batırırsın hem heyecan olur hemde etkinlik sıkıcı olmaktan çıkar. sonuçta hediyeyi alan aslında herkesin düşmanı konumunda yer alması gerekir. :)
     
  11. ne için kullandığına, gemindeki taşlara ve karşındakine göre değişmekte. bu yüzden başkalarının fikirlerinden ziyade kendi geminize ve oyun tarzınıza göre seçerseniz daha faydalı olacaktır.
    ÖRN: NPC vuracaksanız isabet (tabii geminizde isabet taşı yoksa, buff, barut, etkinlik güllesi vs kullanmıyorsanız)
    Savaşacaksanız kaçınma (tabii rakipleriniz çok güçsüz ve isabet taşı yoksa, buff, barut, vs kullanmıyorsa o zaman kaçınma işe yaramaz)
     
  12. acele etmenize gerek yok o görevden sonra başka görev verilmedi bu yüzden bir kaybınız yok.
     
  13. saol abi icim rahatladi bari
     
  14. arkadaşlar şu hediye kutusu hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem alan gemi bırakmadıktan sonra veya batırılmadıktan sonra haritaya düşmüyor mu ? haritaya atılıyosa kaç dakikada bir atılıyor ? Ne kadar elimizde tutabiliyoruz 1 hediye kutusunu
     
  15. Tşk cvp için ben sıralama gemisiyim ama çokda savaşırım şuanda zaten 15 kaçınma 25bin dp olan bir pet kullanıyorum yeni petdede 20 kaçınma özelliği var yani 15 ile 20 arasında çok fark olurmu ?
     
  16. 500bin darbe puanın olsa yüzde 5 demek zaten 25bin dp demek bir de dp nin hep dolu olmadığını da hesaba kat :) al 20 kaçınma çok iyi
     
  17. Tşk cvp için :)
     
    F®ééMan»ЦŁЦ« bunu beğendi.
  18. Yaptığınız yapacağınız etkinliklerin satın almış olduğunuz ve satın almayı düşündüğünüz tüm mega serverların henüz hali hazırda birleştirdiğiniz ve ilerde daha da birleştirmeyi düşündüğünüz tüm serverlardaki tüm oyuncular yaptığınız yapacağınız işlerin ne kadar mantıksız gereksiz vakit israfına yol açtığını oyundan soğumaya kadar giden bu serüvenin tamamıyla farkında kısacası amacınız nedir yani olayınız nedir milletin sizin kulaklarınızı her gün her sn her ms çınlatmasından zevk mi alıyorsunuz ?
     
    TiryakiHasan bunu beğendi.
  19. Captan küfür edicen sandım :SAd:a 63 style gibi saydırmaya başladın :D:AS
     
  20. ISAKDAYI

    ISAKDAYI User

    2015-12-18 20:01:25Sistem bonusu olarak altın.550'000 Altın
    bu nedır altın lazım olsa zaten kasarız parcayı verın de bıseye yarasın
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.