Kış Etkinliği 2015

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 10urrr

    10urrr User

    njord sagada ki görevler her gün tekrarlanabiliyo mu ?
     
  2. İlk çıktığı zaman oynamıştım bu oyunu yıllar sonra tekrar döneyim dedim iyice karışık hal almış, adım başı para oyunu olmuş, yapılan etkinlikler oyuncuya hitap etmekten uzak, firma için ekstra para kazanma aracı.Bu sistemle oyuncu kazanılmaz kaybedilir.Hele ki bu zamanda reel ortamdan alternatif oyunlar varken.....Sayın admin beklentimiz rekabetin bu dükkana uğraması....
     
  3. bu etknlikten fragman bile cıkaramayız muhtemeln 2. yarısında bile bi halt olacagı yok başı nasılsa sonuda öle biter muhtemelen pek bi düzeltme yaptıkları yok madem ilk yarıda karlı bişe yapmıcaksınız neden bu etknliği 35 gün yapıyorsunuz adam gibi etknlk verin 1 hafta olsun herkes işine baksın etknliğin 20 günü bize inci harcatıp geri kalan 15 günde harcadgımız incinin yarısını bile karsılamıcaksınız acık belli gidişat kötü 35 gün neyapacagımızı anlamadan sazan gibi böle dolasıp duracaz anlasılan.
     
  4. 03.12.2015 22:38:47
    4037 TP (Tecrübe Puanı) aldın.
    03.12.2015 22:38:47
    Nidhug adlı oyuncunun gemisini batırdın.
    03.12.2015 22:38:47
    6000 inci aldın.
    6.000 İnci
    03.12.2015 22:38:47
    20 x Kurabiye adam aldın.



    PARCA GELMEDI
     
  5. beyler mini haritada nerde ne yapacağımızı bilen varmı
     
  6. bir eksikte burda yıllarca yazdık b...ya arkadaş begen tıklıyosun gerisi yok.Beğenmiyorum canım abilerim kardeşlerim yegenlrrim gemiyisaldık gittik arkadaroma çaktık okadar:))
     
  7. Şu oyunun bugda kalmasini cözün artık defalarca supporta yazdım resette düzelteceğiz dendi ancak resetten sonra yine girdim yine aynı sekilde kuyrukta kalmıs gösteriliyorum böyle sıkıntıların olmaması gerekiyor lütfen biraz ilgilenin su oyunun bugda kalması kadar sacma birsey olamaz. ben zaman kaybediyorum suan grup haritasına giremiyorum!!!!
     
  8. NavySEaL

    NavySEaL User

    Etkinlik basladı dedik ilk periyod baslasın bi şeyler olur olmadı 3 gündür oyuna girmiyorum sanırım dahada girmeyecegim.
    Hayırlara vesile olur inş oyunu bırakmak için tam fırsatı. Gram zevk almıyorum oyundan, bıraktım bıraktım bırakamadım dahada bırakamam sanırım eccuk daha uraşında bırakayım şu oyunu da kurtulayım sayın bigpatron iletiverin azıcık daha uraşsınlar oyunu iice mahvetmek için kurtulalım
     
  9. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Bos haritası zararlı değil ancak karıda yok gibi, boş vakti olanlar için ideal sayılabilir.

    - Bjorgold sistem sayı artırılmalı yada antik nişan farklı sistemlerden de çıkmalı ayrıca Bos ödül incisi artılırsa (ki bir önceki bos haritası olan etkinlikte yapılmıştı) katılım daha fazla olabilir.

    - Şimşek hızında giden bir tasarım, yakalanabilirse 5 oyuncuya 10-15 bin arası inci vermesi yanı sıra Bos haritasından 18 bin inci almak oyuncu sayısının bir anda 3 katına çıkması sonucuna bağlı olarak yeterli gelmiyor. Sanırım kurgulamada bu ayrıntı gözden kaçırılıyor.

    - Oyuncuların online saatini ve aktif olmasını sağlamak için adalara boş yere gülle atmak yeterli gelmiyor bununda farkında olunduğunu düşünüyorum.

    iyi oyunlar
     
  10. Yapımcı firma kaşıkla verip kepçeyle alıyor, bari etkinlik demeyin....İşyerindeki bilgisayarım iyi olmadığından tekrar oyuna başladım ama umduğumu bulamadım.Rekabetten yana oyun payını almamış.Alternatif oyunuma geri dönüyorum, orada attığın mermiyi. salladığın torpidoyu parayla almıyorsun en azından.Yardım isteyen özelden ulaşsın arkadaşlar.
     
    گαήČαќŤαя bunu beğendi.
  11. yokmu mini haritayı nasııl yapıcagımızı açıklayacak biri
     
    jokerrmurathan ve Sessiz bunu beğendi.
  12. 1 tank 1 şifacı 3 hasar verici
    şifacı tankı işretliyo sürekli şifalıyo,
    tank hep önden gidiyo tank vurmadan kimse vurmuyo,
    ilk hildinsvini sonra nidhuga gideceksiniz,
    tank nidhugtan atış kesmicek sizde balina avcıları gelince onları kesceniz tank vurmuyoken nidhuga vurmıcanız
     
    Sessiz bunu beğendi.
  13. bitirebilen yardım etsin :D kimse yapamıyor yaa :D
     
  14. yaptık ya :D
     
  15. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    2 tank daha iyi bence ayrıca hindisvinin yanındaki fjerda sanırım ismi onları vurmazsanız balina avcılarını vururlar sizin yerinize :)
     
    _ђрφттεѓ_§к® bunu beğendi.
  16. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Durum iletildi şahsen benim şahsi hesabımda aynı durumda. Hadi Boss haritasına girememeyi geçtim her harita değiştiğim zaman kuyruk ekranının çıkması bayağı can sıkıyor
     
  17. ben tank olarak yapıcamda o balinada tank nasıl dayanıcak hasar vermiyor direk azami dp yi azaltıyor yani şifa etki etmiyor bu şekilde o nasıl olucak vur kaçmı yapıcaz hep
     
  18. parça vermesinde sıkıntı mı var acaba ?
     
  19. balina avcıları kesilince dp artıyo
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.