Kış Etkinliği 2015

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 1 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hayır
     
  2. yanlış yazılmıştır :)
     
  3. NavySEaL

    NavySEaL User

    Bu skuld 5 level altında çıkıyomu?
     
  4. 6 ve üstü
     
  5. Tüm haritalarda çıkıyor diyordu ts dekiler ?
     
  6. hayır sadece 6 lvl ve üstü haritalar
     
  7. 61_swannom

    61_swannom User

    şikayet etmekle sorun çözülmez...bu gibi durumlarda topluca oyuna belli bir süre girilmeyip protesto edilecek...ancak öyle yola gelir yapımcılar...ama bu da bizim genetiğimizde olmayan bir özellik :)
     
    ghosthunter ve TiryakiHasan bunu beğendi.
  8. 50 MİL HP Lİ NPC LER NE VERİO TEK KESER İSEK. ? BİLGİSİ OLAN VARMI ADMİN ? VE BU YAPBOZ PARCALARINA NERDEN BAKIORUZ.?
     
  9. Tek inci veren gemiyi gören yok harikasınız.
     
  10. Şunu açıkça soyleyim. Server birlesmeden onceki haline döndü. Kimse kasilmiyor. Oyuna giresi kalmadı kimsenin
     
  11. TAVERNA- KIŞ FESTİVALİ
     
  12. ISAKDAYI

    ISAKDAYI User

    Bu skuld cok seyrek mı cıkıyor
     

  13. bigpatron ne yapalım? elektriğimi keselim? oyunamı girmeyelim? ürünmü almayalım 2 hafta boyunca?bin pişmanım cok uluslu oyun oynamaktan cünkü sizin üstünüzde bile bir yapı var ne kadar şikayet etsekte o kişiler sizide bizim gibi normal oyuncu görüyorlar zıt gitseniz sizi bile emekli ederler. protesto etmek yasak. ama ben isterdimki 2 hafta kimse alış veriş yapmasın. bi gözleri bu trafa cevrilsin isterdim.
     
  14. gözneli

    gözneli User

    Elivagar (Yeni Pet!): ++%20 Kaçınma İsabet Şansı ++ ne demek bi cvp verinde kurabiyeleri harcamayalım iyi bişey ise
     
  15. 61_swannom

    61_swannom User

    en azın
    bir kod bile vermemişler etkinlik için sanırım??
    kişisel hırs-açgözlülükleri kısa bir süreliğine rafa kaldırıp gerekli protestoyu gösterecek bir kitle haline gelinirse o zaman etkinliklerin kralını yapmak zorunda kalırlar...
     
  16. Gercekten seafight git gide artık beni oynamanızı istemiyorum der gibi bi hava yaratmaya calısıyor benım anladıgım kadarıyla bu kadar bos bı etkınlık daha olamaz eskı etkınlık olsaydı snowman cıksaydı keske gıttıkce etkınlıklerde berbat bi hal almaya basladı.
     
  17. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Sayın Bigpatron,

    Etkinlik güllesi olan Kar Güllesi senelerdir ki ilk çıktığından bu yana iki kat EP yazıyordu bu sene güllede bir değişiklik mi oldu, bildiğimiz patlayan gülleden az Ep yazıyor
     
  18. ADMİN

    sadece 1 soru?
    3. yapboz parçası: Hediye hırsızı etkinliği (Kış Bayramı Aşaması)
    Üçüncü etkinlik Kış Bayramı (bir hediye kovalama etkinliği). Burada oyuncular, puan kazanmak ve üst sıralarda oyunu tamamlamak için mümkün olduğunca çok hediyeyi ellerinde tutmalı. Bir harita üzerinde kendi seviye aralığınızda yer alan bir hediyeyi almanıza şu koşullarda izin verilir: Harita ve korsan seviyesi 2 – 6, 7 – 12, 13 – 16 ve 17 – 20. Seviye aralığınızı bırakırsanız hediyeyi otomatik olarak kaybedersiniz.


    Öğlen 12'den öğlen 12'ye kadar her 24 saatte (Yerel Sunucu Saati), sıralama sıfırlanır ve ilk 5 sıradaki oyuncunun her biri gemi modelinin bir parçasını kazanır. Ayrıca ilk 100 sıradaki 5 rastgele oyuncu her gün modelin bir parçasını alacak.3. yapboz parçası: Hediye hırsızı etkinliği (Kış Bayramı Aşaması)


    bu kırmızıyla çizdiğim gecen senede aynıydı değilmi? şimdi serverler birleşti olduk 1500 kişi 5 sayısının artması gerekmiyormuydu acaba?iletirseniz sevinirim..
     
  19. herkes tutturmuş bi kod , yahu eskiden kod mu vardı, biz kodsuz oynardık ne zorluklarla , ha ben kod olmasın demiyorum olsun elbette. ama bu kadar üzerine düşmeye gerek yok. bi de etkinlik gayet kârlı , hiç bir şeyden kâr edemeseniz bile tasarım ve petleri alabilirseniz başlı başına kâr.
     
  20. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Etkinlik gemileri, sandıklar vs gibi şeylerin artmadığını bilince bu ufak detayın artmaması ilginç gelmiyor malesef. Şahsi görüşüm birleşen server sayısına göre x5 artmalıki eşit olsun. Rapor edeceğim bir değişiklik olmasada en azından önümüzdeki etkinliklerde bu durumu göz önüne alırlar umarım.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.