Global Server Birleştirme

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Hangisi Olmalı ?

Anketin kapanma tarihi 19 Eylül 2015.
  1. Versiyon 1

    oy sayısı 498
    53,2%
  2. Versiyon 2

    oy sayısı 442
    47,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. onu duydum ben de bir alyansta bulunmadığım halde fakat bazı şeyleri görmek için beraber savaşmak da yeterli olur :) 5er kafa gemi seçip karşılıklı savaşmicak mısınız sıkıldığınız bir akşam :)
     
  2. özkantr

    özkantr User

    benım dusuncem bellı iki ya da uc alyans olacak fakat. iki tanesi belli başlı olacak. bunun bırı malum güruh. diğeri ddde ona karşı olacak alyans. 3. ise free takılmayı sewen yada bu ıkı taraftada olup anlaşmazlığa düşenlerin olduğu alyans.
     
  3. özkantr

    özkantr User

    BİGPATRON.
    bu yazdıgımı teknik ekibe iletirseniz sevinirim.
    mega server performansı merak ediliyor.hızlı olması için youtub unkine benzer çözüm olmaldır.
    ana sunucunun veri dağıtma bant genişliği normalınden bir kaç kat fazla olursa olursa sorun çözülmüş olur.örneğin youtubede 4K videoları takılmadan izliyoruz.
     
  4. ben bu oyunu zaten bir türlü anlamadım hem anket yapıyorlar oyuncular karar vericek diye, okadar oy veriyoz sonrada açıklama yapıyorlar programcılarımız 2. versiyon'u seçdi diyorlar, gelde oyunda adalet var diye bahset sonra. :)
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  5. Arkadaşlar oylama yapıldı diye direk oylamanın sonucunun oyuna ekleneceğini düşünmek bence bir hata olur. Burada oyun yöneticilerinin de söz hakkı var. Onlar bize soruyor, eğer uçuk bir fark olsa seçenekler arasında o zaman oylamayı dikkate alırlar tabiki ama, şimdi versiyon 2 ye geçmek istiyorlarsa oylamaya bakarlar haa yakın çıktı birbirlerine, doğru bildikleri şeyden devam ederler. Bu benim düşüncemdir, ama sizde olsanız bu şirkette siz de öyle hareket edersiniz.
     
  6. ARkadaşa katılıyor aynı zamanda eklemek istediğim bir kaç şeyde var ;

    Şimdi birincisi türklerin bir arada tek güç olarak ruslara karşı duramayıcagını hepimiz biliyoruz durumu iyi olan olmayan oyuncular var bunlar hesaplarını nasıl geliştirecek peki ayrıca ben bu oyunu oynamıyorum korkuyorsun gibi yorumlar yapmayın. Ondan sonra serverler birleşince bir sürü filo alyans türeyecek bir sürü sorun açıkta beraberinde gelecek işte ruslarda şoyle admin gemisi var böyle var + bunu türklerede yapıyorsunuzki ruslara kime şikayet edeceksiniz almanyadaki şirketimi taşlıyacaksınız :) yani bence siz 3 server olarak bir arada durabilirseniz gayet iyi ondan sonra rusları isteyebilirsiniz şuanki duruma göre verisyon 2 bence gerekli ve net ayrıca oyun adminlerin ve yönetilerin her hakka sahip oldugu giş kurallarında yazmaktadır forumdaki adminelr duyuru yapmakta bu tarz yazılar yazmanızın bence bir mantıgı yok eger ruslarla hala savaşmak istiyorsanız rusya 2 serverine geçiş yapın :)
     
  7. hipnoz

    hipnoz User

    Bence Rusya 1 Rusya 2 TR1 TR2 TR3 birleşeydi iyiydi . ne kadar kalabalık o kadar heyecan .
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  8. Ama bunun sıkıntılarını siz çekmiyorsunuzki çalışanlarıda düşünmek gerek her 2 taraflıca bakmak lazım sıkıtnı cıktıgında şikayetçi olan yine sizler dertleri çeken yine onlar değişen bişey yokki insan oglu her zaman herşeyin en iyisini ister sahip olamayıncada saga sola çamur atar programcılar bunun farkına önce varmış galibaki böyle bir düzenleme geldi :)
     
  9. hımm ok o zaman diger serwerların oylamasına bi bakın portekiz romanya digerleri ...%90 1 seçtiler:)
     
  10. bi zahmet azcık at gülleyide onlarmı versin hey allahım zihniyete bak :D
     
  11. SHERO

    SHERO User

    mega serverlerin 11 tane olması mantıklı yanlız dağılım oldukça kötü
     
  12. ahahaha cok doğru 5 gemi toplansak o savas 1 saate 100 vs 100 olucaktir eminim :)
     
  13. SHERO

    SHERO User

    dağılımın mantıklı ve heycanlı bir server oluşumunu etkilemesi gerekiyor ...
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. SHERO

    SHERO User

    oyunu masaüstüne wolf team gibi mi yapılır...
     
  15. tr2 ve tr3 oyunculari server birlesince tr1deki bazi gemilerin üstünlüğünü zaten kendileri anlayacaktirda ben simdiden söyleyeyim o gemilerle savastiginizda şaşırmayın biz alistik artik milyon milyon süper celik zirha, bitmeyen legba ve 50lik tritona, en mükemmelide bitmeyen bufflar :D
     
    özkantr ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  16. GeneraL_22

    GeneraL_22 User

    süper olmus sonunda seafighttan beklenen hamle geldi yalnız bu versiyon oyunun tüm grafiğini de beraberinde değiştirir benden solemesi heyecanla bekliyor olacağım iyi bişi çıkarsa yarım milyar para basabilirim şimdiden haberini veriyim:))
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  17. sinan*reis

    sinan*reis User

    inadına seafight gid gide zevk alıyo seafight serverlrde en kötüsü hollanda almanya serverleri oldu
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.

  18. hayırlısı ;)
     
  19. versiyon1 seçen arkadaşlar çok ilginçsiniz :eek::eek::eek::eek:
     
  20. amaaan oyun nere gidiyor acaba
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.