Global Server Birleştirme

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Hangisi Olmalı ?

Anketin kapanma tarihi 19 Eylül 2015.
  1. Versiyon 1

    oy sayısı 498
    53,2%
  2. Versiyon 2

    oy sayısı 442
    47,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. OSMANLI

    OSMANLI User

    Haha güzeldi.
     
  2. evet ruslar yok kesinleşti :) :) ben en çok şeyi merak ediyorum tr1 oyuncuları kendilerini çok övüyor bizle kimse kafa tutamaz diye düşünüyor bir çoğu acaba beklediklerinden çetin ve kalabalık tr2 ve tr3 oyuncuları çıkınca napacaklar :) :)
     

  3. Adamlar gelmek istemiyorki zorla getiremessin ayrıca türklerin coguda istemiyor siz veya digerleri rusyada birşey başarmış diye burdada başaracagınızı düşünme bence bütün türkleri bir arada tutmak imkansız insanların rus taraflarına geçeceginede emin ol türklerin bölüneceginede senin bu dediğin hayaldir sadece :)
     
  4. AlınTeri

    AlınTeri User

    Ne anladım oylamadan ? Bari 2 ye oy verseydimde ilk defa istediğimi yaptı oyun derdim :)
     
    Whoops ve *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  5. OSMANLI

    OSMANLI User

    Aslında versiyon biri yapacaklardı da işte, güyâ sonradan gelen tepkilerden dolayı 2'yi seçtiklerini beyan ettiler. Burdan da anlaşılıyor ki kendileri de kendilerine güvenemiyor. ''Bir işe girişiyoruz girişmesine de, ya olur da durum iyice işin içinden çıkılmaz bir hâl alırsa ne olur diye düşündüler. Ee ne yapalım? İlk olarak daha münasip -versiyon 2- bir seçeneğe yönelelim, daha sonra duruma göre bu işi becerebilirsek duyuruda da belirtildiği üzere versiyon 1'e geçileceğini duyururuz olur biter.'' felan filan. Zira şirketin de işine gelir. Bunu sâdece bizler ve Ruslar için söylemiyorum, diğer tüm karma mega serverler için söylüyorum. Sonuçta bu yeni düzenlemeyle oluşacak savaş ortamında ''Seafight Plus'' kısmı ile Bigpoint ihya olacağından versiyon 1 daha iştah açıcı olsa gerek versiyon ikiye göre...
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  6. sizce de ama daha mantıklı değil mi önce 2 nin denenmesi dediğiniz şey yüzünden ? işin içinden çıkılmaması yani. biz de yöneticiler olsak biz de risk almak yerine yavaş yavaş ilerlerdik sanırım.
     
  7. OSMANLI

    OSMANLI User

    O zaman adama sormazlar mı her hâlükarda bu yoldan ilerlencekti mâdem, boşu boşuna ilk olarak 1. seçeneğin olacağı söylenmez, ikincinin olacağı belirtilir, bunun yanında da ilerleyen zamanlarda birinciye geçilebileceği açıklanırdı. Bu kadar göstermelik hareketlere ne gerek var yâni. :)
     
    *_*ИİL●APO*_* ve AlınTeri bunu beğendi.
  8. AlınTeri

    AlınTeri User

    Bence hata bizde kardeş. Biz seafight kadrosunu profesyonel sandık orada yanıldık. Bence amatör oldukları için çoğu şey yarım yamalak.
     
  9. **hakant**

    **hakant** User

    Ya okadar dedik ruslar gelirse oyukla bile sıkarız diye ama tr de öyle çatışmalar varki adamlar sosyal medyadan vede birçok alanla birbirlerine yedi düvel küfrediyorlar. Şimdi siz bu adamların ruslara karşı birleşeceğini sanıyorsunuz :) adam direk rusrala geçer.
     
  10. OSMANLI

    OSMANLI User

    Bu konuda ts ortamında, ilk Seafight programcılarının oyunu tasarladıktan sonra şirketten ayrılınca yanlarında da tüm plân, projelerini götürdüklerini, bunları geri vermek için ise para talep ettiklerini, şirketin ise bunu reddettiklerini, yeni programcıların ise yama üstüne yama yaparak veya komple baştan sistemi değiştirerek bunu çözmeye çalıştıklarını ve tüm bu problemlerin de tam olarak bundan kaynaklandığını söylemişlerdi. Tabii ne kadar doğru veya değil bilmiyorum ama haklılık payı olmakla birlikte belki de şirket politikasının böyle olmasından da kaynaklanıyor olabilir kısacası. Ne desek boş.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  11. Bugün hatırlıyorsanız böyle bişey yazmışdım,

    [​IMG]

    dediğim çıkdı; oyuncuların isteğine göre iş yapmaz ve 2. versiyon kazanacıcak yazmışdım,

    Bigpatronunda açıklaması arasında bu yazılmakdadır;
    bu nedenle programcılarımız ikinci versiyon olan 11 mega server oluşturmaya karar vermişlerdir.

    Birkez daha bu gerçeği anladık, Bişey yaparken artık bize sormayın kendi kafanıza göre yapıyorsunuz zaten ne gerek var böyle şeylere.
     
  12. Whoops

    Whoops User

    Anladığım kadarıyla anket de gerçekten boş açılmış. Veya tüm serverların anketleri birlikte değerlendiriliyor. Belkide Bigpoint'in çalışma prensibidir; "oyuncular ne derse tersini yapın" :) Bigpatron diğer arkadaşları terslemesi boşa gitti :) Hadi hayırlısı olsun.
     
    Son düzenlenen: 18 Eylül 2015
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. AlınTeri

    AlınTeri User

    Nese hayırlsıı olsun diyelim :) Sonradan düzenleme olacaksa bari her ülkeden 1 er tane alarak mega kursunlar daha şekil olur. :) Ülke savaşları gibi olursa fevkalede olabilir.
     
  14. rusun tekini 15 kişi mumlasında göreyim :D
     
    özkantr bunu beğendi.
  15. show bitti:))bazı ülkeler oylama bile göremedi:)))bu kadarda olmaz dicem ama boşa dicem:)
     
  16. istedikleri kadar inkar etsinler RUSLAR TÜRKLERİ İSTEMEDİ!!!oylama falanda showdu.. RUSLAR ne dediyse o oldu herzamanki gibi...
     
    Ulti[Đ~ђ]Mate bunu beğendi.
  17. düzenleme mi hiçte inanmıyorum:)
     
  18. hiçkimse kimseye soru soramaz hala anlamadınız mı?bu arada türk adminleride suçlamayalım çünkü onlarada ne denirse onu bize bildiriyorlar..ben geçen gün konu açtım (YENİ LVL LER Mİ GELİYOR )DİYE duyumunda rus adminler tarafından oldugunu söledim!!!bakın 8 lvl geliyor:))
     
  19. ahmet_53

    ahmet_53 User

    Anket açtınız biz oyuncular olarak çoğunluk versiyon1 dedik. O v2 ye atılan boş oylarıda görmeyin siz.Belkide siz atıyorsunuz bilemiyoruz.
    Hala ne diye v2 uygulanacak diyebiliyorsunuz ? yazık size göstermeliksiniz hepiniz.
     
  20. bir tr1 oyuncusu olarak söylüyorum diğer serverlarla tanisikligimiz var yani serverlar birleşince 3 farklı server oynuyormus gibi degilde yine 2 ya da 3 tane alyans varmis gibi olucak. Dipnot: tr1deki oyunculara kimsenin kafa tutamayacagina inaniyorum hala benim gemimde dahil :) :)
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.