Global Server Birleştirme

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Hangisi Olmalı ?

Anketin kapanma tarihi 19 Eylül 2015.
  1. Versiyon 1

    oy sayısı 498
    53,2%
  2. Versiyon 2

    oy sayısı 442
    47,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Sempatis*

    *Sempatis* User

    Ruslar 1 aya oyunu brakmassa iyi :)
     
  2. özkantr

    özkantr User

    onlarda seni beklıyordu kardeşim :D moskovaya gider kaynaşırız artık
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  3. hahahhahah size eglence çıktı:D
     
  4. malesef nickleri öle olmuyor okumanız imkansız:D
     
    ~E~P*R*O*F bunu beğendi.
  5. BIRAKTI

    BIRAKTI User

    Bu resmen oyunu bitirmek olur.Normal de 40 gemiyle bile savaşamıyoruz oyun fena kasıyor ki adminler ne kadar düzelticez desede buna çare bulamazsın.Her serverden ortalama 200 gemi olsa ortalama 1000 gemi yapar.E bu kadar gemi nerede savaşacak.Savaşmayı geç bu kadar gemi olursa bütün haritalar ağzına kadar dolu olacak nerde kasılacak bu millet ? Bence 2 şer olarak birleşmeliydi çok yanlış 5 tane serveri bi kefeye koymak.He ruslara gelince vay onların haline :) :)
     
  6. dostum oyun niye donsun serverler birleştirildikden sonra beta serverindeki gibi güçlü bir sunucuya sahip olucak beta serverinde 33 serverinde oyunucusu oynamakda 5 tane serverden bişey olmaz.
     
  7. global 4de 2tane türk filosu var şuan düşmanlar ben de tek oynuyorum biyere bağlı değilim
     
  8. hazır bu işlere girişmişken pepsi kodunu da halledin bakalım :)
     
  9. MANEBRA

    MANEBRA User

    23 eylülde oyun iptal beyler ufak bi etkinlik gelince bile kasıyo oyun 5 serverın birleşmasini hayal bile edemiyorum :D
     
  10. vespero12

    vespero12 User


    benim demek istediğim bizim serverda almanlarda olsun.tr 1 ler tr1 serverlerına tr 2 ler tr2 serverlerına.her serverda 4 veya 5 ülke işte kardeş kardeş oyun böyle olur.
     
  11. Barut66

    Barut66 User

    çok süper olacakta yeni haritalar falan gelmesi lazım yeni admiraller 5 mil canı varsa aadmirallerin 20 mil falan olması lazım ama böyle bir yenilik yaptıklarına görede bunları düşünmüş olmaları lazım tabikide....
     
  12. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    Selamlar,

    Bir çok kişi şu yada bu isimli süreklilik arz eden online oyunları oynamış ve geçen süreçle birlikte oyuna karşı azalan ilgi ve maliyetlerin düşürülmesi amacı ile yapılan bu ve benzeri uygulamaları yaşamıştır, bu sebeple olayı kıyamet kopacak şu olacak bu olacak şeklinde yorumlarla abartmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

    Sorun olacakmı ? Elbette olacak zira geçen sürede oyunda tek seferde sorunsuz çalışan uygulama olmadığı tüm oyuncular tarafından bilinmektedir, yoruma bile gerek yok...

    Türkiye serverleri birleşme sonunda ama öyle ama böyle zaman içinde kaynaşmak ve taraf olmak zorundadır malum her ne kadar etkinlik oyununa dönse de seafight deniz haritasında geçen bir savaş oyunudur (Gemilerine milyonlarca inciyi doldurup marifet sayanlar içinde aynı şey geçerlidir;))

    Ancak ortada genel çoğunluk için sorun olmayacak bir zümre var malum Rusya serverlerinden gelecek oyuncuları kastediyorum bazılarımızın makaraya sardığı ancak oyun tarzını bile bilmediğiniz oyuncular, Seafight merkezde etkisini bilmediğimiz Adminleri ile birlikte geliyor... Bizim değerli Adminlerimizin bile müdahale etmediği konularda Rusça yazmak şartı ile destek isteyebileceğimiz bu grubun oyunda etkisi kısa zamanda hissedilecektir ;)


    Sayın Adminler,

    Oyun kalitesinin arttırılması ve para ile satılan tüm sair malzemelerin fiyatlarının ucuzlaması gerekiyor artık server maliyetleri minimum seviyeye indi şimdiden sonra bu serverlerin de ne kadar hizmet vereceği meçhul malum örneklerini ülkemiz de hizmet veren diğer oyunlardan biliyoruz. Bu konuyu da merkezinize iletirseniz memnuniyet duyarız.

    Saygılar,
     
  13. Bu server birleşmesi sadece bir özel haritada olacak sanırım yani bir harita diger serverdeki oyuncular senin haritana giremeyecek.yabancı oyuncu görmek veya savaşmak istiyorsan savaş haritasına girmwn gerekiyor ben böyle anladım . yani senin haritandaki pır veya sandığı açamayacak...
     
  14. hayır öyle değil
     
  15. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Fiyat indirimi fikrinizi ilgili birime ileteceğim, yalnız mesajınızda anlayamadığım nokta neden Rus adminlerinden yardım almak zorunda kalacaksınız ki? Kaldıki benim müdahale etme yetkim olmayan birşeye bırakın Rus hangi admin müdahale edebilir.?
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  16. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Bu bahsettikleriniz kolay şeyler zaman almaz programcılar tarafından önemli olan birleşmenin sorunsuz yapılması ve ileride sorun çıkarmaması için gereken önlemlerin alınmasıdır bana göre.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  17. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Yanlış anlamışsınız.
     
    (((barut))) bunu beğendi.
  18. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User


    Sayın Bigpatron;

    Amacım elbette TR server admin yada yetkililerini yermek değil ancak onlarca kez şikayet edilmesine rağmen yetkili admin oyuncu gemilerinin özellikle TR1 server oyuncuları üzerinde uyguladıkları çeşitli fantaziler karşısında minik bir uyarı bile almamış olması beni bu şekilde bir ifade kullanmaya yönlendirdi, malum server birleşmesine müteakip Rusya server oyuncuları ile aynı deniz haritalarını paylaşacağız şikayetlere konu olan gemilerin aynı davranışlara devam etmesi halinde Rusya serveri oyuncularının TR server yetkililerine şikayet ileteceklerini sanmıyorum. Bu durumdan belki bir nebze olsun bizlerde faydalanabiliriz düşüncesindeyim.

    Saygılar,
     
    AKHILON bunu beğendi.
  19. biz tr1 de bir tane adminle baş edemiyorduk bedava gülleleri bolca dağa taşa elit sıkar bütün sıralarmaya girer sıralamada milletin hakkını yer , sınırsız sisleri olan , ben bin bin tamir olurken onun gemisi 10 bin 10 bin tamir olan daha bir sürü güzel özellikleri olan bir admin gemisiyle baş edemiyorduk şimdi rus serverlerin ve varsa tr2-tr3 serverlerin adminleride böyleyse şimdiden mega4 serrvere geçmiş olsun diyorum :)
     
    (((barut))), AKHILON ve ZülfikarReis bunu beğendi.
  20. zaten oyunun çivisi çıkmıştı artık hiç oynanmaz bu oyun
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.