Global Server Birleştirme

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 14 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce Hangisi Olmalı ?

Anketin kapanma tarihi 19 Eylül 2015.
  1. Versiyon 1

    oy sayısı 498
    53,2%
  2. Versiyon 2

    oy sayısı 442
    47,2%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ~E~P*R*O*F

    ~E~P*R*O*F User

    1. isim : Natasha
    2. isim : Dimitri ;)
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  2. *~REİS~*

    *~REİS~* User

    Bu birleştirmeyi doğru okursak çoğu serverda millet birbirine düşman diğmi ? evet bu bir para kazanma politikasıda olabilir bilemem ayrıca seafightda oyuncu sayısıda azaldığı malum masraflarını azaltmak istedikleri içinde bunu yapıyor olabilirler türkler ve ruslar biribirine fazla yakın olmasada bir anılıyor çoğu avrupa ülkesinde hele almanlarda ingilizlerde :D chate gelirsek madem serverlar birleşiyor rus moderatörlerde kendi ülke oyuncularıyla ilgilenmeye devam ediceklerdir türkiye moderatörleriyle rus moderatörlerinin tssinin birleşeceğini pek sanmıyorum ama yinede olabilir.Etkinlik sandık npc harita ada vs. konularına gelirsek mantıksal olarak baktıkmı madem serverlar birleştirilicek onlarda mecburen arttırılmak zorundadır hem artık yeni levelelr ve yeni bir savaş arenası gibi birşeyde anılmaya başaldı sosyal paylaşım platformlarında ne olacağı kesin değil.Bir diğer yandan madem ruslar gelcek hacı kötü yanımızı göstermemiz yerine neden adamlara dinimizi,ülkemizi milletimizi güzelliklerimizi anlatıp kendimize çekmiyelimki diğmi bence bu daha mantılı ve güzel hoş olur dini milli günlerimizi adamlara anlatsak güzel olmazmı bakın kurban bayramına doğru hatta bayramda olcak bu birleştirme bende rusça bilen kardeşlerim bunu bir düşünsün derim :) yorumda bir arkadaşımız almanlar, ruslar ve türkler arasında savaş çıkartıp para kazancak diyor ve 2 milletide almanlar pek sevmez diyor bence bu arkadaşımız haklı hemen savaş yerine dediğim gibi dinimizi,milletimizi örfümüzü adetimizi geleneğimizi ve güzelliğimizi anlatmamız daha iyi olur ama daha rusları göremedik onlar ne dicek görücez neyse herşeyin hayırlısı olsun inşaAllah Allah'a emanet olun.
     
  3. İSSTEMİYORUM ÇOK KÖTÜ OLUR OKADAR PARA YATIRDIK OYUN B ETAYA ÇEVİRİLECEK RESMEN BETA GİBİ OYUNA GİREMİYECEZ SAYGILAR
     
  4. Rus Forumunda Bir Admin türkler için bunu yazmış spesifik'in anlamınıda bilmiyorum açıkcası trans den türkçeye çevirdim;
    [​IMG] Aslında, oldukça spesifik insanlar Türkiye'yi istemem, artı onlar oyun içinde neler yapabileceğini biliyorum - test sunucusu üzerinde karşılaştırıldı.
     
  5. Bizi rusyayla birleştirip natodan attırmayamı çalışıyonuz amerika bizi mahveder:))
     
  6. Bence güzel bir uygulama olmuş özellikle Global Amerika oyuncuları için. Server saat farkından dolayı oyuncu bulamadığımızdan BP açısından tr serverlarına göre bayağı gerideyiz. Böylelikle Daha güçlü Türk Donanmaları Kurup yabancı oyunculara ordada gücümüzü göstermiş oluruz.
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  7. ruslar forumda yazmış türkler bize kötü şeyler yapar diye :D
     
  8. şimdilikle oyuna girmeiyoz
     

  9. Birleşecek serverleri incelemedim. Ama eğer dediğiniz gibiyse Çok güzel bir tespit. Gerçekliği yok diyeceklerde çıkabilir ama aksini gösterecek bir durumda yok.
     

  10. Aşkın. Türklerin serverler üzerindeki üstünlüğü belli zaten. Yeterki TR serverleri olarak bencilliği bırakıp birleşererk TR - Rusya olarak oyunu oynamamız. Özellikle TR1 in nasıl bir server olduğunu sende bilirsin. tek başına tr1 - rusya birleşse oynasa rusya gene oyun oynayamaz :)
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  11. yani diyorsunuzki ufaktan ufaktan oyunu bırakın
     
  12. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Diğer serverlarda karışık neden sadece Almanyayı baz alıyorsunuz? Sizin mantığınıza göre Rus ve Türk oyuncular savaşacak diğer birleşen serverlarda ki farklı millet çeşitleri kardeş kardeş oyunmu oynayacak, bumu çıkarttığınız mantık?
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  13. aynen abi ezer geçeriz TR olarak birbirimize sıkmayız zaten ya okadar düşmedik :)
     
    *_*ИİL●APO*_* bunu beğendi.
  14. yumi

    yumi User

    nick lerin altındaki id lerin sebebi de anlaşılmış oldu. hem aynı nickler ayırt edilecek hemde kimin hangi serverde oynadığı.
     
  15. ve chat penceresi filo başındaki kısaltmalar da
     
  16. Bunlara Türkçe öğretmek baya zaman alacak :))
    ǤöKTüRҚ.☾☆™

    Русский язык учите ) Пригодится )
    Нас мало, но мы в тельняшках )
     
    Son düzenlenen: 15 Eylül 2015
  17. Merhaba,

    Bence server birleştirmek güzel bir olay,savaş açısından olsun,güç açısından olsun,kalite açısından olsun,daha geniş çaplı ve zevkli bir oyun oynayacağız.Ayrıca bunun yanında yapılan etkinliklerde npclerin darbe puanları ile ilgilide güncelleme yapılmalıdır.Şuan görülmelidir ki tek bir serverde bir etkinlik npc sine 100 gemi gidiyor,5 serveri düşündüğümüzde 500 gemi eder bu oran.Yani 250 milyon dp li bir npc nin kesime 2 dakika sürmezken şimdi 30 saniye bitme olasılığı ile karşılaşacak;GÖRÜŞÜM ETKİNLİK NPC LERİNİNDE DARBE VE ÖDÜLLERİ ARTTIRILMALI.Bunun yanında levelller 2009 yılından beri aynı ve hep aynı npc lerle karşılaşıyoruz.Leveller örneğin 25-30 a çıkarılmalı veya 12-1,12-2 gibi haritalara 12-3/12-4 gibi ilaveler yapılmalı.Behemont ve ışık tılsımları haricine bir kaç tılsım daha eklenmeli.Bakalım nasıl olacak göreceğiz.Herkesin zevk alabileceği bir oyun dileğiyle.

    İyi oyunlar.
     
  18. öle bişey söz konusu olamaz.. biz globalde kıran kırana savaşıyoruz .. millet ayrımı yok olamazda:))adminim türklerde haklı bence çünkü hiç yabancılarla oynamadılar.)))ögrenicekler zamanla:))) ruslarla türklerin aynı sw de olmasına benim kadar sewinen yoktur eminim:D5 senedir ömrümü yediler :Ddewlerin çarpışması heyecanlı olucak tr ye dönsemmi diyorum?:D
     
  19. F0NDEEP

    F0NDEEP User

    1. Chat de tr3 oyuncusuysan tr3 chatın bıde global chatın olucak bu boyledir.
    2. Suan oyunda laglar olusuyor bu %50 netimizden kaynaklı %50 oyundan kaynaklı şöyle bi sistem var her serverın kendine oz gb hızı vardır ornegin tr3 4 gb tr2 3 gb gibi simdi mega server oldugunda bu serverların toplam gb alıp bi servera koyucaklar ve bizi de oraya tasıyacaklar.
    3. Evet tılsım npc pır gibi şeylerde artık zorluk cekicez rahat rahat kasılamicaz. server birleştirme gibi bişey olucaksa hemen degil ama server birlestikten sonra surekli oyunu geliştirmek için ugrasıcaklar diye düşünüyorum. zamanla yeni harita yeni seviye yeni kasılma yöntemi yeni ada sistemi bile cıkabilir.

    biz burda oyunumuzu oynuyoruz sistemcilere laf ediyorsunuz oyle böyle diye siz böyle bi oyun yapın ayakta alkıslayayım..

    Bigpatron Saygılarımla İyi Görevler
     
  20. evet,
    ben global avrupa 1 de oynuyorum, fazla türk yok ama yeterince türk var gemilerimiz üst seviyede. sizde durum nasıl?
     
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.