Open Beta Sunucusu

Konusu 'Genel Tartışma' forumundadır ve Bigpatron tarafından 4 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Orada açık olduğu zamanlarda oynama hakkımız olduğunu düşünüyorum sen değişik misin arkadaşım. Orası test serveri test serveri demek normal serverlere gelecek özelliklerin orada öncelikle test edilmesi demek hataları vs bulmak amaçlı incelemeler yapmak demek. Para istesen de yatıramazsın zaten oraya her özellik kapalı sadece oyuna eklenecek şeyleri deniyorlar orada biraz mantıklı olun 7 yaşında gibi şeyler düşünmeyin, tabi eğer öyle değilsen.
     
    kental bunu beğendi.
  2. Bu beta servere hala girilmiyorum ne zaman açılacağı konusundada bilgi vermiyorsunu, ayrıca açılıyor kısa süre içinde kapanıyor bunu düzelticekmisiniz acabaa ??
     
  3. salı günü normal serverlerede eklenicek yenilikler var demiştiniz bunun yanında beta serverinde açılacağını umut ediyoruz ve bekliyoruz zaten uzun bir süredir bir açıklama gelmediği halde bekliyorurz
     
  4. 3 günlük dediğin server 7 aydır açık kardeş sen de azıcık mitlliyetçilik yok olsa böyle konuşmazsın. yazık sana
     
  5. %25 te kalıyor ne zaman düzelicek acaba
     
  6. sayın adminler lütfen bu konunun üzerinde durun % 25 te kalıyor giremiyoruz
     
  7. lütfen bi cevap verin oyuna neden girmiyor % 25 te kalıyor? bize deyin ki şu şu sebeplerden girmiyor yada üzerinde çalışıyoruz girecek v.b.
     
  8. sayın adminler Allah rızası için bi yardım edin bakın kaç gündür soruyoruz hiç kimse cevap vermiyor. Vallahi bıktım. tamam sizinde işiniz zor anlıyorum elinizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorsunuz ama kaç gündür burada mesaj yazıyorum hiç kimse cevap vermiyor beta %25 te kalıyor bize deyinki "tamam kardeşim kapandı beta" bizde uğraşmayalım. ne bi cevap verdiğiniz var nede düzelttiğiniz var lütfen yardım edin.
     
  9. Oyunda sorun yok sabahtan beri ben oyundaydım, test server arkadaşım burası sürekli yeni değişimler oluyor, server resetleri oluyor, bağlantılar kesiliyor tekrar açılıyor. Binlerce kişinin girmesiyle oluşan server sorunları oluyor , laglar oluyor. O takılma bu yüzden yoksa ben dediğim gibi sabahtan beri oynuyorum openbeta test serveri açık zaten.
     
  10. Allah Allah abi ben sadece 10 dk girebildim % 25 te kalıyor ya :)
     
  11. beta serverde çok hata mevcut bu kadar kişinin girmesi ve kasması bir çok şeyi engellemiyor mu ? Bu şekilde test edebiliyor musunuz eklenecek yeni sistemleri ? Hergün bu saatlerde bir kasma ile beraber sabah resetine kadar oyuna girilmiyor. Taş sisteminde de hatalar mevcut, tam ekran modunda küçük ekrana dönmesi gibi vs..
     
  12. rap_2

    rap_2 User

    beta serverda %25 ten sonra dolmuyor neden acaba
     
  13. bütün sunuculardaki oyuncular girdiği için beta da kasma oluyor savah 06:00 dan sonra rahatlıkla giriliyor
     
  14. beta serverde bug vardır yeni taş sistemi korumalı bölgede şifa atılan kişilere saldırı yapılıyor
     
  15. Bigpatron

    Bigpatron Team Leader Team Seafight

    Teşekkürler bu durum daha önceden rapor edildi, daha farklı hatalar görürseniz lütfen buraya yazınız hemen rapor edelim. Ayrıca onlarca mesaj atan oyuncu arasından oyunu oynamak için değilde hata bilgisi yazan ilk kişi olduğunuz için tebrik ederim.
     
    Vamos bunu beğendi.
  16. Yahu bu Beta serverde [√] filosu mu her neyse adamlar büyük ihtimal admin hatta ithimal değil %100 admin . Bunlar neden kendilerine abanoz güverte veriyor . O filodan da Vairo diye biri zırlı gövde 6/6 olduğu halde bana 47983 vuruyor . Allah bilir 30'luk toplar kristallenmediği halde bi güzel onları da kristallemiştir . Neden Eşitsizlik var . Bu konu hakkında ki düşüncelerinizi açıkçası çok merak ediyorum Sayın adminler !!!
     
  17. kalyan-54

    kalyan-54 User

    menzil bugu vardır
     
  18. kalyan-54

    kalyan-54 User

    bugu kapatıp belli saatlerde kartal gözü falan koysanız pazara
     
  19. Teşekkürler, bu bug mu bilmiyorum ama şuan fark ettim.

    [​IMG]

    Battıktan sonra eğer inci 0 da ise eksi(-) 'ye doğru geri gidiyor. Sanırım yelken tamircisi sebep oluyor bilginize.
     
  20. beta serverde pazar yerinde etkinlik bölümü çıkmıyor mu admiral topu felan almak için